puntpaprika's met roomkaas en spek
Deze zoete puntpaprika's met roomkaas en spek zijn super lekker als hapje bij een borrel, maar in het groot ook heerlijk als hartig voor- en bijgerecht. En je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig...

Deze gevulde paprika’s met roomkaas en spek zijn super lekker als hapje. Heb je ze liever als maaltijd, kun je hier puntpaprika’s voor gebruiken.

En het fijnste van dit recept? Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig! De oven doet de rest van het werk. HOE easy!

puntpaprika's met roomkaas en spek

  • 10 zoete snackpaprika's
  • 1 bakje bieslook roomkaas
  • 20 plakjes ontbijtspek of bacon
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Smeer in iedere helft wat roomkaas.

  2. Omwikkel de paprika’s nu met de plakjes spek en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak ze ca. 15 minuten in de oven (hangt er vanaf hoe hard het gaat). De paprika’s zijn klaar als het spek mooi krokant is.

puntpaprika's met roomkaas en spek

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest