kuukskes adventskalender hellobier

WIN MET HELLOBIER: een Rosmalla Bierpakket met flesopener (afgelopen)

JA! De eerste win-actie van Kuukskes’ adventskalender is een bierpakket van Hellobier. Rosmalla bier van brouwerij d’n Draok inclusief custommade flesopener

Daar is hij dan!! De eerste win-actie van de adventskalender 2018. En natuurlijk doet Hellobier dit jaar mee. Ik ben al heel lang fan van Het toffe concept van Job en Anouk en je ziet ze dan ook regelmatig op de blog verschijnen met toffe acties. En dit jaar geven ze met de kalender een erg leuk pakket weg met Rosmalla bier. Drie Rosmalense biertjes die door brouwerij d’n Draok gebrouwen zijn. Op de flesjes staan afbeeldingen die heel kenmerken zijn voor het dorp waar ik ben opgegroeid. Want ja, ik voel en ben ook wel een Bossche (volgens mijn paspoort), maar heb mijn hele jeugd in Rosmalen gewoond.

Rosmalla bierpakket adventskalender kuukskes

In het pakket zitten een blond, dubbel en trippel bier. Daarnaast krijg je er ook een toffe Hellobier-Kuukskes opener bij. Super leuk dus.

Wat kun je precies winnen?

  • een Rosmalla bierpakket met een blond,dubbel en trippel biertje
  • een custommade Hellobier-Kuukskes flesopener

Wat moet je ervoor doen?

  • Like Kuukskes en Hellobier op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie onder de Facebook/Insta post of dit bericht weten, waarom jij dit pakket voor kerstmis wilt winnen.
  • je kunt meedoen t/m 3 december 2018. Op 4 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.
  • De winnaar kan het pakket bij mij thuis of ergens in de stad (Den Bosch) op komen halen. Dit zal ik t.z.t. met de winnaar zelf afspreken.

Wil je nu nog meer over Hellobier weten en wat zij allemaal voor toffe dingen doen? Of wil jij sowieso een leuk bierpakket hebben voor kerstmis, ook als je niet gewonnen hebt? Kijk dan even op de website voor meer informatie!

hellobier adventskalender kuukskes rosmalla

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

downloads

Populaire posts