witlof hapje met gerookte zalm en dille

witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

Dit heerlijk eenvoudige hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus, is een super mooi en feestelijk hapje om te serveren bij de borrel. En het grootste pluspunt… Het is in 10 minuten klaar.

Dit kleine hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus is een heerlijk, eenvoudig klein hapje voor bij de borrel. Het hapje zelf is echt zo klaar. Je kunt natuurlijk ook kant en klare mosterd dillesaus gebruiken, maar ik raad je aan om hem zelf te maken. Het is namelijk zo gebeurd en echt zoooo de moeite waard! Echt mega lekker.

witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

Total Time 10 minutes

Ingredients

  • 1 stronk witlof
  • 100 g gerookte zalm
  • mosterd dillesaus
  • verse dille

Instructions

  1. Haal voorzichtig de blaadjes van het stronkje witlof. Snijd de zalm in reepjes en verdeel de zalm over de blaadjes. Doe op ieder blaadje witlof met zalm wat mosterd dillesaus en een takje verse dille en klaar. Super lekker!!

zalm en witlof met mosterd dillesaus voor bij de zalm: mosterd dillesaus

Voor nog meer borrelhapjes, klik je hier:

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

downloads

Populaire posts