witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

Dit kleine hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus is een heerlijk, eenvoudig klein hapje voor bij de borrel. Het hapje zelf is echt zo klaar. Je kunt natuurlijk ook kant en klare mosterd dillesaus gebruiken, maar ik raad je aan om hem zelf te maken. Het is namelijk zo gebeurd en echt zoooo de moeite waard! Echt mega lekker.

witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

Total Time 10 minutes

Ingredients

  • 1 stronk witlof
  • 100 g gerookte zalm
  • mosterd dillesaus
  • verse dille

Instructions

  1. Haal voorzichtig de blaadjes van het stronkje witlof. Snijd de zalm in reepjes en verdeel de zalm over de blaadjes. Doe op ieder blaadje witlof met zalm wat mosterd dillesaus en een takje verse dille en klaar. Super lekker!!

zalm en witlof met mosterd dillesaus voor bij de zalm: mosterd dillesaus

Voor nog meer borrelhapjes, klik je hier:

Facebooktwittergoogle_pluspinterest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *