Ga terug
Print

geitenkaas balletjes met cranberry, pistache en bieslook

Prep Time 15 minuten
Servings 12
Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 1 pakje geitenkaasplakjes naturel 12 plakjes per pakje
  • 1 bosje verse bieslook fijngehakt
  • 1 handje gedroogde cranberries fijngehakt
  • 1 handje ongezouten pistachenoten fijngehakt

Instructions

  1. Hak de bieslook fijn en doe het in een kom. Hak de cranberries en pistachenoten fijn, meng deze goed door elkaar en doe deze in een andere kom.

  2. Draai balletjes van de plakjes geitenkaas. Het is handig als je je handen een beetje vochtig maakt onder de kraan, zodat de kaas niet zo gaat plakken. 

  3. Rol de balletjes nu door de bieslook of het pistache- cranberrymengsel en leg ze, in een bakje, even terug in de koelkast. Zo kan de kaas weer iets steviger worden. Serveer de balletjes met een gezellig prikkertje op een (feestelijke) schaaltje bij de borrel.