Ga terug
Print
knoflookolie met pittige garnalen

garnalen in pittige knoflookolie

calorieën (per portie): 173
vet (g): 14,7
koolhydraten (g): 1,3
eiwit (g): 9,8

Course borrel
Prep Time 15 minuten
Total Time 15 minuten
Servings 4

Ingredients

  • 200 g gepelde garnalen
  • 6 el olijfolie
  • 4 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • verse bieslook om te garneren
  • limoensap naar smaak
  • zeezout naar smaak

Instructions

  1. Snijd de knoflooktenen en de rode peper fijn. Verhit de olie in de pan en fruit de knoflook en peper enkele minuten aan. 

  2. Voeg de garnalen toe en bak deze op middelhoog vuur mee, totdat ze roze zijn. 

  3. Besprenkel het geheel met wat limoensap en zeezout naar smaak. Hak wat bieslook fijn en strooi dit over de garnalen, vlak voor je het serveert. Serveer warm met een stukje stokbrood. Zo lekker!!