Ga terug
Print
Albert Heijn kokosbollen mango chili

Kokosbollen met mango en chilipeper

calorieën (per portie): 300
vet (g): 18,4
koolhydraten (g): 32,6
eiwit (g): 3,7
vezels (g): 5

Course Snack
Prep Time 10 minuten
Cook Time 20 minuten
Total Time 30 minuten
Servings 8
Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 225 gedroogde, geraspte kokos
  • 200 g rietsuiker
  • 3 eiwitten van 3 eieren
  • 60 g verse mango fijn gesneden
  • 1 rode chilipeper fijngesneden

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eiwitten stevig en voeg langzaam het suiker toe. Klop de eiwitten dan helemaal dik en luchtig ( in ca. 4 minuten).

  2. Spatel de kokos en de fijngehakte mango en chilipeper erdoor.

  3. Schep met een ijslepel 8 bollen van het kokosmengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kokosbollen in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin.