Naast dat ik graag schrijf over lekker eten en gezond leven en zo, heb ik heel tegenstrijdig, zoals eerder beschreven, ook een andere grote passie: carnaval in Oeteldonk. En afgelopen zaterdag had ik de eer om met c.v. Spuit Elluf deel te mogen nemen aan het 57e Kwèkfestijn, waarbij we 3e zijn geworden met het liedje "Dè's echt lief Oeteldonks".

Sorry dat het de afgelopen dagen wat stil is geweest. Maar naast dat ik graag schrijf over lekker eten en gezond leven en zo, heb ik heel tegenstrijdig, zoals eerder beschreven, ook een andere grote passie: Carnaval in Oeteldonk.

Al 57 jaar vindt rond de datum van 11-11 het Kwèkfestijn plaats (voor de niet bekenden is dit een soort songfestival voor de carnavalsclubkes). Dit jaar mocht ik voor het eerst als soliste meezingen met c.v. Spuit Elluf (ook wel bekend van Anouska, veel liefs uit Oeteldonk) en we zijn 3e geworden. Omdat ik er zo trots op ben, heb ik hieronder een kleine impressie van afgelopen zaterdag.

Het dagboek
Het dagboek
Foto door Gerard van Kessel
Foto door Gérard van Kessel
Samen met Mike Viguurs, voorzitter van Spuit Elluf
Samen met Mike Viguurs, voorzitter van Spuit Elluf en Kees Minkels. Foto door Gérard van Kessel.

Liefs,
#Kuukskes

Lees hier meer:
échte Brabantse worstenbroodjes
oma’s draadjesvlees

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest