Wat de reden precies is, dat weet geen mens. Maar op een bepaalde manier krijg ik het altijd voor elkaar dat mijn telefoon kwijt raakt, gestolen wordt, kapot valt op de tegels terwijl het abonnement nog niet is ingegaan, en ja, zelfs in de tramgoot valt en onder een tram terecht komt (ja, ik kan er nog om huilen).

telefoonhoesje_meloen

Gelukkig is er een uitkomst: het telefoonhoesje. Ze kunnen je niet beschermen tegen diefstal, maar ze zijn in ieder geval de redding van mijn “kapot-val” incidenten. Tegenwoordig heb je ze in de leukste soorten en maten, en zijn ze niet meer zo vreselijk saai.

Nou heb ik nog niet zo lang een nieuwe telefoon, en mijn ouders stonden er op dat ik er een hoesje omheen zou doen, zodat hij het in ieder geval langer dan drie maanden met me zou uithouden.

Zo kwam ik terecht op de site van de telefoonhoesjestore. Deze webshop staat echt boordevol met de leukste gsm hoesjes in alle soorten, maten, kleurtjes en thema’s. En laten ze nu ook voor food-liefhebbers als ik een leuk assortiment hebben.

phonecase_pineapple_watermelon

MAAARRR.. het leukste komt nog: Jij kan ook van deze leuke hoesjes winnen!!! Met deze superleuke covers voor je telefoon ben jij hélemaal klaar voor de zomer! En op deze manier ziet je telefoon er niet alleen super hip uit, maar zo is je Iphone 6, Samsung, of welke telefoon je ook hebt, ook nog beschermd tegen alle val- en stootacties die jij gaat maken op de leukste festivals, zwoelste feestjes, meest culinaire barbecues en andere zomerse activiteiten.

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de zomer! Ben jij ook zo onhandig als ik, of wil je gewoon je telefoon even een hip jasje geven, like dan even mijn Facebookpagina, deel het bericht en maak kans op een leuk bedrag t.w.v. 20,- bij telefoonhoesjestore.nl, waarmee je zelf je favoriete phonecover uit te zoeken voor bijvoorbeeld je Iphone 6s Plus. Je kunt me ook volgen op Instagram en de foto delen. Vergeet me dan niet te taggen en de #kuukskeslikeenwin te gebruiken. Allebei mag natuurlijk ook, dan maak je NOG meer kans!!

DUS… Grijp die kans, en ga lekker hip de zomer in!!

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest