Hier is mijn link in BIO

Hey, wat leuk dat je Kuukskes & Kroepoek komt bezoeken. Klik op de titels hieronder om naar de blogpost te gaan die je zoek…

Dry January

Doe jij mee met “Dry January”? Van alcohol vasten is niet nieuw voor mij. Toen ik een keer flink aan het afvallen was heb ik drie maanden niet gedronken en ik vast ook wel eens tussen carnaval en Pasen. In januari heb ik dat nog nooit gedaan, maar mijn vrienden wilden de challenge aan gaan, dus ik doe gewoon lekker mee. Op die manier gaat het een stuk makkelijk ook. Je hoeft niet meer alleen jezelf te motiveren, maar ook een ander!

En daarom heb ik op de blog aan aantal lekkere alternatieven staan die passen bij de alcoholvrije maand! Ook als je überhaupt geen alcohol drinkt, zijn dit leuke en lekkere drankjes!

Liefs, Kel

Brabant

Recepten

KUUKSKES RECEPT VOOR WORSTENBROODJES

Hotspots

Blog

kuukskes crole natuurrund

Indonesië

Blog

glenmore plantage Kalibaru, Banyuwangi, Oost-Java, Indonesia

Recepten

belado van eieren

Korting bij KoRo Shop

Met de code “kelsey5” krijg jij 5% korting op de webshop van KoRo. Deze toffe shop verkoopt bulk- en grootverpakkingen van mooie, gezonde en verantwoorde producten. En het zijn vaak ook nét even van die leuke producten die je niet overal tegenkomt. Klik op de knop hieronder om direct te shoppen met korting!

Adventskalender 2021

De adventskalender van 2021 was echt kei leuk! Dankjewel voor het volgen, meedoen, maken van de recepten en de support! Tot volgend jaar!