PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN
Vind jij die mini-ecostystemen in een glazen pot ook altijd zo mooi om te zien? Met Plant Rebelz maak je je eigen Soldier Terrarium.

Mensen.. Ik ben gek op mooie planten. Het liefste heb ik een hele jungle in huis. Planten zorgen voor rust, ik heb het idee dat ik in het buitenland ben en het is natuurlijk ook nog eens kei goed voor het klimaat in je huis. Er zijn alleen twee maars.. (bestaat dat?); Atjar en ikzelf, haha! Ik ben echt een hele slechte plantenmoeder. Ik wil het echt graag leren, maar bijna alles wat ik aanraak gaat dood. En alles wat blijft leven graaft Atjar dan weer uit. Je merkt het het al.. het is écht een dilemma. Gelukkig was daar Plant Rebelz met de Soldiers, terrarium planten. Planten om naar te kijken en om niet aan te komen. Dat klinkt als een plant voor mij, haha!

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN
PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Soldiers

Wat zijn die soldiers dan? Je hebt ze vast weleens ergens in een mooie cadeau- of bloemenwinkel voorbij zien komen. Die glazen potten met een mini-ecosysteem erin. Deze terrarium planten doen het super goed in de glazen potten en gedijen het beste, als je er niet aan komt. Nou, gelukkiger kun je mij niet maken.

Doordat de potten zijn afgesloten, wordt er een mini- ecosysteem gecreëerd en kunnen de planten in de glazen pot prima voor zichzelf zorgen. Ze hebben geen water nodig. De planten moeten alleen eens in de zoveel tijd een beetje verse lucht krijgen. En buiten dat het handig, slim en een geweldig systeem is, ziet het er ook gewoon echt heel mooi uit. En Plant Rebelz heeft dus pakketten om zelf je eigen Soldiers, ofwel terrariums te maken.

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN
PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Plant Rebelz

Bij Plant Rebelz kun je terecht voor de leukste stekkies, planten, plantenboxen en DIY terrariums. Een handige webshop voor plantenliefhebber, beginnend of ver(der) gevorderd. Naast het kopen van planten, kun je er ook terecht voor advies voor de verzorging van planten. Ideaal voor mensen zoals ik, haha!

Mijn probleem is overigens vooral de angst voor te veel of te weinig water geven.. dus mocht Plant Rebelz hier de GOUDEN TIP voor hebben en dit lezen.. HELP!

Bold Soldier: Grow-it-yourself terrarium kit

Maar goed, terug naar de terrarium planten. Terrariums zijn echt hip. Je ziet ze momenteel echt veel. En terecht, want het ziet er prachtig uit en het is dus echt handig voor mensen die planten houden, maar er gewoon niet zo goed in zijn.

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Het enige bij deze soldiers is, is dat je ze zelf nog even in elkaar moet zetten.

Je krijg een doos toegestuurd met alles wat je nodig hebt. de glazen pot met kurk, aarde, steentjes, planten en een handleiding.

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Het is heel eenvoudig om te maken, maar je moet er wel even een beetje handigheid in krijgen. En er de tijd voor nemen. Het was voor mij de eerste keer, dus ik merkte dat het even stuntelen was en ik wilde hem al gouw te veel en te vol. Bij een volgend terrarium zal ik misschien wat minder enthousiast zijn met de stenen (die waren roze, haha).

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Mocht je het het lastig vinden om het alleen vanaf de handleiding te lezen, dan staat er op de website ook een DIY video. Dat vind ik ook altijd wel handig.

Ik ben heel enthousiast over Plant Rebelz en zeker over de terrariums. Die vond ik al erg mooi om te zien, maar het DIY gedeelte maakt het voor mij gewoon nog net wat interessanter en leuker!

PLANT REBELZ SOLDIER KIT TERRARIUM PLANTEN

Deze blog is een samenwerking met Plant Rebelz. Lijk het jou ook leuk om een keer samen te werken met Kuukskes? Stuur dan gerust een e-mail naar samenwerken@kuukskes.nl.

About Post Author

Facebooktwitterpinterest