Ik ben zo gek op burgers. Burgers van vlees, vis of paddenstoelen, ik kan het zo gek niet bedenken. Daarom heb ik hier een recept om burgers te maken van pangasiusfilet, want daar ben ik zo dol op!

Wat heb je nodig voor 4 kleine burgers ( of 3 grote):
– 2 pangasiusfilets
– handje verse bieslook
– snuf zout en peper
– 1 ei ( losgeklopt)
– paneermeel

Doe de vis, bieslook, peper en het zout in de keukenmachine. Blend alles tot een stevige, kleffe massa. Draai er 3 of 4 even grote balletjes van en druk ze plat tot ongeveer 1,5 cm dik. Wentel ze door het ei en de paneermeel en bak ze aan beide kanten ca. 6 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.

wat heb je nodig voor de heerlijke puree?
– 1 rode paprika
– 150 gram erwten uit de diepvries
– 1/2 broccoli in roosjes
– (andere restjes groente uit de koelkast)
– snuf zout en peper

Kook alle ingrediënten zoals op de verpakking en doe daarna alles in de blender.Voeg een half kopje water toe en mix het tot een dikke puree, en klaar!! Ik heb zelf gewoon lekker mijn koelkast opengetrokken en alle groenten gepakt die ik toevallig had liggen, dus de hoeveelheden komen niet zo nauw. Combineer lekker met groenten waar je zelf gek op bent!

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest