loavies win-actie adventskalender

WIN MET HEY DEN BOSCH: een cadeaubon voor een loavies kledingset (afgelopen)

Vandaag geeft Hey Den Bosch een super leuke prijs weg, namelijk een cadeaukaart voor een Loavies set van twee items naar keuze!! Leuk voor de kerst!!

Oeeeh vandaag heb ik een hele leuke give-away voor je, die ik zelf maar al te graag zou willen winnen. Haha dat gaat natuurlijk helaas niet, maar daarom vind ik het des te leuker dat ik een van mijn (nieuwe) volgers hier blij mee kan maken. Sinds een paar weken hebben wij namelijk een nieuwe winkel in de stad: “Hey Den Bosch”, het zusje van Hello Den Bosch. Deze nieuwe winkel in de minderbroedersstraat heeft namelijk super leuke kleding, accessoires en leuke decoraties voor in huis.

loavies cadeaukaart adventskalender

hey den bosch win-actie loavies

Maar ik ben vooral weg van de kleding. Lekker veel dierenprintjes en felle kleuren is natuurlijk wel echt mijn ding. En Nou mag ik vandaag een leuke bon weggeven voor een Loavies set. Met deze bon kun je zelf een top en een bottom uitzoeken. Dus een leuke top met een rok, of een een gave blouse met een goede broek. De keuze is helemaal vrij. En op de foto’s kun je vast inspiratie opdoen.

Wat kun je precies winnen?

  • een cadeaubon van Hey Den Bosch voor een set van Loavies. Deze set bestaat uit 1 top en 1 bottom naar keuze.
  • Deze bon is te besteden in de Hey Den Bosch winkel aan de minderbroedersstraat.

Wat moet je ervoor doen?

  • Like Kuukskes en Hey Den Bosch op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie onder de Facebook/Insta post of deze blog weten, waarom jij of iemand anders, een Loavies set naar keuze verdient voor de kerst
  • je kunt meedoen t/m 7 december 2018. Op 8 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.

botanic jungle hey den bosch

Ik word helemaal blij van deze win-actie en van de winkel!! Jij ook? Wil je sowieso een leuke outfit voor de kerst scoren, ga dan vooral even een kijkje nemen in de winkel. Die kun je hier vinden:

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

1 thought on “WIN MET HEY DEN BOSCH: een cadeaubon voor een loavies kledingset (afgelopen)

  1. Wauw! Die bon zou ik megagraag willen winnen! Na mn bevalling en nu mn zwangerschapsverlof is afgelopen EN met de feestdagen voor de deur kan ik een nieuw hip setje wel gebruiken! Hey Den Bosch is echt een aanwinst vooor de Bossche binnenstad. Een leuke hippe winkel! Duimen dat ik ga winnen dan zit ik met een Hey Hip Setje aan een Kuukskes recept met de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

downloads

Populaire posts