Print
Libanees brood met vega burger

Libanees brood met vegetarische burger

calorie├źn (per portie): 412
vet (g): 7,7
koolhydraten: 68,9
eiwit (g): 13
vezels (g): 7

Prep Time 5 minuten
Cook Time 10 minuten
Total Time 15 minuten
Servings 1
Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 1 libanese wrap
  • 1 groenteburger
  • 75 g rauwkost Mexicaans (Albert Heijn)
  • sriracha chilisaus naar smaak
  • salsa verde El Jefe primo
  • 1 bosui
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 jalapeno peper in plakjes, om te garneren

Instructions

  1. Verhit wat olie in een pan en bak de vegetarische burger goudbruin en gaar. Leg de wrap op een leuk bord of in een mandje (waardoor het meer een kommetje wordt) en verdeel de Mexicaanse rauwkost er vast over.

  2. Snijd de burger, als hij gaar is in repen en verdeel deze over het Libanese brood. Snijd de bosui in ringetjes en de jalapeno in plakjes. Garneer de wrap met de uienringetjes en de peper, naar smaak.

  3. Doe er lekker wat groene salsa en sriracha overheen, maar niet te veel. Anders wordt het echt te pittig. Tenzij je er van houdt natuurlijk!! Smakelijk!