Ga terug
Print
halloween DIY: broodje knakworst vingers

Broodje Knakworst Vingers

Ingredients

  • 1 blik (kip) knakworsten
  • witte puntjes
  • ketchup
  • witte amandelen

Instructions

  1. Haal de knakworsten uit het blik en doe ze, samen met het vocht in de pan. Je. kunt uiteraard de knakworsten ook in de magnetron verwarmen, of zoals het op de verpakking staat, maar ik heb zelf helaas geen magnetron meer, dus ik doe alles met de pan. Verwarm de knakworsten goed.

  2. Haal de knakworsten voorzichtig uit de pan (ze zijn nu natuurlijk heet) en leg ze op een bord. Snijd op eenderde van de knakworst drie kleine inkepingen. Herhaal dit op tweederde van de knakworst. Als je met kinderen werkt, zorg dat dan dat je ze hierbij een beetje helpt. Laat ze ook naar hun eigen vingers kijken, dan herkennen ze de inkepingen ook op de plekken van de kootjes. Snijd nu aan één kant van de knakworst het kontje er helemaal af. Aan de andere kant snijd je alleen het topje er af, op dezelfde plek als waar je de inkepingen hebt gemaakt. Dat is de plek waar de nagel komt.

  3. Snijd nu de broodjes open. smeer er ketchup op en leg op ieder broodje twee knakworst vingers. Spuit nog wat extra ketchup aan de kant van het afgehakte kontje en leg eventueel op de plek van de nagel nog een witte amandel. Nou lijkt het echt alsof je nagels hebt.