Ga terug
Print
chocolade sushi met banaan delicatachallenge

chocolade sushi met banaan - Delicatachallenge

Prep Time 10 minuten
Cook Time 10 minuten
Total Time 20 minuten
Servings 3
Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 3 bananen
  • 100 g pure chocolade Delicata Uganda 80% cacao
  • 1 tl roomboter
  • 1 handje ongezouten pistachenoten fijngehakt

Instructions

  1. zet een klein pannetje op het vuur en laat de chocolade met de boter langzaam, au bain Marie, smelten. Ik blijf de chocolade altijd langzaam roeren. 

  2. Haal de schil van de bananen. Leg een rooster op bakpapier en leg de bananen erop. schep de chocolade over de bananen en zorg dat ze mooi bedekt zijn.

  3. Hak de pistachenoten fijn en strooi de stukjes over de chocolade heen. Leg de Bananen 10 minuten in de vriezer om de chocolade te laten stollen en de bananen een beetje harder te laten worden.

  4. Haal de bananen uit de vriezer en snijd ze in mooie, gelijke plakken. Natuurlijk wel met eetstokjes serveren!! Jammm...