Ga terug
Print
geitenkaas borrelhapjes cranberries

geitenkaasballetjes met gemengde noten en cranberries

Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 1 pakje geitenkaasplakjes
  • 1 handje gemengde noten fijngehakt
  • 1 handje gedroogde cranberries fijngehakt
  • 7 pretzel-sticks of zoute sticks
  • bieslook om te garneren

Instructions

  1. Hak de gemengde noten fijn en doe het gruis in een kom. Hak de cranberries ook fijn en doe deze in een anderen kom.

  2. Draai balletjes van de plakjes geitenkaas. Het is handig als je je handen een beetje vochtig maakt onder de kraan, zodat de kaas niet zo gaat plakken.

  3. Rol de balletjes nu door de noten of de cranberries en leg ze, in een bakje, even terug in de koelkast. Zo kan de kaas weer iets steviger worden. Prik er voorzichtig, voor het serveren een zoute pretzel-stick in en maak van de bieslook strikjes. Dit laatste vergt trouwens wel een beetje oefening. Het idee is super leuk, maar je moet er wel een beetje handigheid in krijgen.