Ga terug
Print

knakworst mummies met bladerdeeg | HALLOWEEN

calorieën (per portie): 49
vet (g): 2,9
koolhydraten (g): 3,6
eiwit (g): 2
vezels (g): 0,1

Course Snack
Prep Time 15 minuten
Cook Time 15 minuten
Total Time 30 minuten
Servings 10
Author Kel

Ingredients

  • 10 kip knakworsten
  • 2 vellen bladerdeeg
  • 1 eiwit

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de worsten tot ca. halverwege doormidden en snijd ze vervolgens aan beide zijkanten in.

    knakworst mummies met bladerdeeg
  2. Maak van de plakken bladerdeeg dunne reepjes met een mes en wikkel ze op een lekker grove manier om de knakworstarmen en -benen heen. Het hoeft niet super netjes, want mummies mogen er best een beetje "wild" uitzien.

    kip knakworst mummies bladerdeeg
  3. Leg de mummies op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei en smeer de mummies ermee in, zodat het bladerdeeg mooi kan gaan glanzen.

    knakworst mummies
  4. Bak de knakworst mummies ongeveer 15 minuten, totdat het bladerdeeg mooi goudbruin is gekleurd.

    kip knakworst mummies