contact

kuukskes brabant celebrates food

Stay in touch

Heb je een vraag, suggestie, of lijkt het je leuk om met me samen te werken op www.kuukskes.nl? Stuur dan een berichtje naar info@kuukskes.nl
Ik probeer berichten altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Stuur met gerust een reminder, als ik het lijk te vergeten.
En natuurlijk ben ik ook altijd te bereiken via Facebook en Instagram.

Pers en het versturen van (nieuwe) producten

Voor de blog vind ik het leuk om op de hoogte gehouden te worden van events, boekpresentaties, nieuwe hotspots en nieuwe producten. Stuur me vrijblijvend een bericht per mail. Ik geef geen garanties m.b.t. publicatie op de blog. Voor adresgegevens bij het versturen van een product ter review, kun je een mail sturen naar info@kuukskes.nl.

7 thoughts on “contact

  1. Hoi Kelsey,

    Voor een buurtinitiatief ben ik op zoek naar iemand die voor de hele maand augustus een gezonde menu kan samenstellen! We zullen aan de hand van het menu , iedere dag de gerechten gaan maken. Bewoners en geinteresseerden zullen dan dagelijjs meeeten bij de gezonde aanschuifmaaltijden. Dit om gezonde eetgewoontes aan te leren. De deelgemeente Delfshaven in Rotterdam is gezien het laaste gezondheidsrapport nog verre van gezond. Vooral in Spangen e.o. nu zijn ze daar een inititiatief begonnen ‘ Goed Bezig’ genaamd. Ik zou daar graag bij aanhaken! Zelf woon ik het Justuskwartier in de wijk Spangen, samen met de kwartiermakers organiseren we in de maand augustus een zomerprogramma! Waar wij ook de nadruk willen leggen op gezond eten! Nu willen we de mensen handvatten om gezond te eten en afvallen is natuurlijk super meegenomen 🙂 Ik heb het idee als je voor 30 dagen lang de mensen leert om een gezonde levenstijl er op na te houden, dat ze er zelf ook helemaal enthousiast van worden! Natuurlijk ook omdat je het samen doet en gecoacht wordt door een ‘healthfoodcoach’! Ik moet er bij zeggen dat alles wel lowbudget moet , maar ik vroeg me af of je hier in geinteresseerd bent!? Natuurlijk hoef je niet dagelijks aanwezig te zijn, maar de eerste dag bijvoorbeeld en dan iedere week een keertje om te zien hoe het gaat met de deelnemers! Het is de bedoeling dat we de maaltijden gezamenlijk kopen en koken! Nou dit was het voor nu even!! ik zie je reactie graag tegemoet, groetjes Lisa

  2. Kelsey, wat een leuke blog heb je, met een geweldige naam ook! Je helpt me ermee uit de brand, want ik had een recept voor een Indisch dessert nodig en ik dacht eerst “help!”. Maar dat gaat nu helemaal goed komen. Bedankt en keiveul (ben ôk Brabants) succes verder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.