personal training bij BFIT
Hier even een update, over hoe het gaat met trainen bij BFIT Den Bosch. Ik heb er even uit gelegen, maar de verloren dochter is weer terug. En het gaat eigenlijk heel goed!! Lees verder...

Ik had eigenlijk het idee om maandelijks een verslag bij te gaan houden over hoe het gaat met trainen. Maar nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik een hele tijd niet had getraind. Ik werd in februari eigenlijk goed ziek (wie niet) en daarna had ik eigenlijk geen geld, dus op sporten werd even bespaard. Maar dat was niet mijn enige excuus hoor. Ik kreeg het mentaal gewoon even niet opgebracht. De winter vind ik echt verschrikkelijk en ik verander dan echt een beetje in een ongelukkig mens. En dan ben ik ook een ongemotiveerd, lui en ongezellig mens.

Gelukkig werd het al snel langer licht en kreeg ik meer energie. Dus eind maart begon ik weer met trainen bij BFIT. Ik werd, toen ik binnenkwam, al ontvangen als de verloren dochter. Toch fijn dat mijn coach blij was om me weer te zien. Het werd al snel echt lekker weer, dus werd er niet alleen binnen, maar ook buiten getraind.

Dit keer niet alleen met de aquabags en het hydrovest, maar ook meer op eigen kracht in circuitvormen. En eigenlijk hebben we deze manier van trainen doorgezet. Steeds drie circuits met 4 onderdelen, waarbij de oefening 3 keer herhaald wordt. 50 seconden bewegen, 10 seconden rust. En bij de buikspieren rondjes van 20 seconden bewegen en 10 seconden rust (THANKGOD, want anders zou ik iedere training een klein beetje doodgaan). En soms nog boksen of fietsen erachteraan. Vooral dat boksen.. ik denk dat ik talent heb.. (haha, not). Een van mijn leerlingen was overigens wel kei trots op mij dat ik wist wat een “direct, direct, hoek, hoek” was. Vet schattig.

Ik merk dat laatste twee weken ook echt dat mijn energie omhoog gaat. Als ik vergelijk met de eerste weken dat ik weer trainde en dan kijk hoe het nu gaat, merk ik echt dat ik weer sterker word en mijn conditie terug begin te krijgen. Daarbij merk ik ook, dat ik weer meer zelfvertrouwen krijg in het sporten. Ik denk niet meer zo veel na. Dat komt ook doordat mijn coach echt heel relaxed is. En hij houdt er net zoveel van, om over katten te praten als ik.. ideaal dus (hij zal vast niet blij zijn dat ik dit nu heb geschreven, want dat is natuurlijk helemaal niet stoer.. maar wel gezellig).

Nou ben ik ook wel weer begonnen met “rennen met Evy”, alleen daar moet ik nog wat consequenter in worden. Ik voel wel dat die weken vakantie mij goed hebben gedaan, want ik ben echt aan het opladen. Dus nu volhouden.

Komende maand ga ik weer lekker trainen en wordt het hopelijk ook weer wat beter weer. Want ik vind dat buiten trainen toch ook wel echt heel fijn. En zeker met het Bossche Broek en de IJzeren vrouw in mijn “achtertuin”, dat moet je gewoon benutten, toch?

Heb je BFIT trouwens al gespot bij de IJzeren vrouw? Zeker met het goede weer is het super fijn om buiten te trainen en de bootcamps zijn echt tof. En dat zeg ik niet alleen omdat ik het Berend heel erg gun, want dat doe ik, maar ook omdat het ook gewoon echt zo is.

babe you got this sweatshirt

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest