detoxwater met watermeloen en komkommer
Ik vind het zo lekker om groente en fruit in mijn kan of beker water te doen. Je krijgt eigenlijk een super gezonde variant op limonade en het ziet er ook nog eens super feestelijk uit. Maak dit! En wist je dat je van watermeloen ijsblokjes kunt maken?

Ik drink echt super graag water. Maar soms is water gewoon heel saai. Ik had natuurlijk al eens eerder beschreven dat die 50 dagen zonder alcohol soms best saai waren, omdat er gewoon weinig lekkere alternatieven voor frisdrank zijn. Nou meng ik water wel vaker met groente en fruit, maar watermeloen kom je gewoon niet het hele jaar tegen. En dit drankje is echt kei lekker en super eenvoudig.

infused water met limoen en watermeloen

Ik ga hier niet eens een printable recept van maken, want het is te easy. Wat je ervoor moet doen?

Ik heb eerst een watermeloen in kleine blokjes gesneden en deze ingevroren. Hierdoor krijg je, super lekker, fruit ijsblokjes. Hoe simpel. Vervolgens heb ik plakjes komkommer, schijfjes limoen en blaadjes munt in een kan gedaan. Daar doe je de vervoren watermeloenblokjes bij. Tot slot schenk je de kan vol met water en that’s it.

Lekker he? Wat is jouw favo recept voor infused water?

watermeloen met limoen en komkommer in water

DETOXWATER MET KOMKOMMER EN WATERMELOEN

About Post Author

Facebooktwitterpinterest