Yes, het is weer zo ver! Zondag gaat de nieuwe adventskalender van Kuuskes en Bossche Buik van start. Hier heb je alvast een preview! Ga snel kijken...

Ja!! Aanstaande zondag is het weer zo ver. Dan gaat de nieuwe adventskalender weer van start. Ik ben hier twee jaar geleden mee begonnen en het is zo leuk om te doen, dat ik er gewoon mee verder ben gegaan en zelfs anderen heb geïnspireerd, om er ook een te maken (bijvoorbeeld Hanne van Gewoon Hanne.).

hartige banketletter met paprika en chorizo

De adventskalender van Kuukskes én Bossche Buik.

Maar dit jaar ga ik hem een beetje anders vormgeven dan normaal. Afgelopen jaar vonden een hoop ondernemers uit Den Bosch het leuk om ook een bijdrage te leveren aan de kalender. En dat vind ik zelf natuurlijk alleen maar helemaal te gek. Maar omdat het voornamelijk Bossche ondernemers zijn, heb ik besloten om de giveaways dit jaar op Bossche Buik te plaatsen. Dat hoort natuurlijk gewoon bij Kuukskes, dus feitelijk verandert er hierin niet zo veel. Het verschil is gewoon dat de win-acties op de Bossche Buik geplaatst zullen worden en de recepten en tips op Kuukskes.

Adventskalender XXL

Dit jaar is de kalender wel wat langer dan de afgelopen twee jaar. Normaal ga ik door t/m 24 december, maar omdat ik dit jaar zo veel leuke content had om te maken, heb ik besloten om door te gaan t/m 31 december.Dus nóg meer leuke win-acties en heerlijke tips voor een fantastische feestmaand.

Hoe werkt de kalender?

Iedere dag van december zal ik op Facebook en Instagram een afbeelding plaatsen van de datum (zie afbeelding hieronder). Als je op de bijgaande link (in bio of post) klikt, kom je op Kuukskes of Bossche Buik terecht en zie je wat ik voor jou in petto heb op die dag. Later op de dag post ik altijd een extra afbeelding waarbij het vakje is “geopend”. En dit dus 31 dagen lang dit jaar. “Wat een werk”, zul je misschien wel denken. Nou haha, dat is het ook echt. Maar het is het waard. Want die leuke en positieve reacties van jullie, de lezers en volgers, maken de maand december nóg een beetje mooier!

Heb jij de afgelopen jaren de adventskalender gemist? Kijk dan even hier voor wat inspiratie van voorgaande jaren. De foto’s die je hierboven al zag, zijn een preview van wat er komende maand gaat komen. Ik hoop dat jullie er weer net zo veel plezier aan beleven als ik. Ik vind het namelijk ieder jaar weer een feest om te maken.

kerstontbijt kuukskes

Liefs, Kels

About Post Author

Facebooktwitterpinterest