HelloBier heeft mij uitgedaagd om in een maand tijd, acht recepten te bedenken met door hen geselecteerde speciaalbieren. Zal het me lukken?

Zoals ik natuurlijk al eerder op Facebook had laten zien, ben ik dol op bier! Maar wat ik het allerleukst vind, is het ontdekken van speciaalbiertjes. Nou ben ik niet een echte die-hard drinker.. Vaak ben ik na een paar biertjes al koekoek. Maar ik vind het onwijs leuk om biertjes te proberen en te combineren met diverse smaken van bijpassende voeding.

img_5316

Echter, koken met bier had ik nog nooit gedaan. Daarbij heb ik niet altijd de tijd en de zin om me te verdiepen in diverse biertjes, en grijp ik al snel naar mijn standaard borrel uit de supermarkt!
Gelukkig is er een superleuke uitkomst. HelloBier is een bedrijf van twee Bossche mannen, Björn en Job, die iedere maand een box voor je samenstellen met acht échte speciaalbiertjes. Bij één van de biertjes schrijven ze een recept en je kunt gewoon iedere maand genieten van nieuwe, onbekendere biersoorten.

ontdek-hellobier-1

Het werkt een beetje hetzelfde als de verspakketten die j etegenwoordig kan bestellen. Bij HelloBier kun je een keer een box proberen, maar ook een abonnement nemen voor een bepaalde periode.

De mannen van HelloBier hebben Kuukskes uitgedaagd om niet één, maar acht recepten te schrijven met het bierpakket van oktober. Nou, z’on uitdaging ga ik natuurlijk gelijk aan. Ik moet wel zeggen dat ik het best spannend vind. De komende maand zul je acht recepten kunnen vinden op mijn blog, waarin ik speciaalbier verwerk in mijn recepten. Acht verschillende soorten.

Het eerste gerecht staat al online. Het is een recept voor heerlijke broodjes braadworst met een bier- rode uienmarmelade. Met dit recept heb ik in ieder geval mijn vader al onwijs blij gemaakt, en ik hoop dat jullie er ook van gaan genieten.

Wees vooral niet te streng voor me als ik gekke combinaties bedenk, dit is voor mij een echte challenge. Sterker nog, alle tips zijn welkom! Wat is jouw favoriete gerecht met (speciaal)bier? Laat een reactie achter!

Ik heb heel veel zin in deze challenge. En als je nu interesse hebt gekregen in die heerlijke speciaalbiertjes zoals op deze foto’s, neem dan vooral even een kijkje op HelloBier en probeer een box.

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest