Je hebt het misschien al gezien, Kuukskes heeft een make-over gekregen. Ik zal niet meer alleen over eten, maar ook over andere leuke dingen gaan schrijven.

Je hebt het op de website wellicht al een gezien, maar ik vond dat het tijd was om een Kuukskes nieuw leven in te blazen. Het afgelopen jaar was het best lastig om een blog bij te houden naast een full-time baan. Sowieso is het best pittig om na de studie gelijk volle bak aan de slag te gaan, maar met een blog ernaast werd het best veel.

Ik heb best veel nagedacht om daarom met Kuukskes te stoppen. Maar eigenlijk was dat gewoon geen optie. Ik vind het veel te leuk om te schrijven over lekker eten en toffe spots. Maar daar kwam ik al met punt twee. Helemaal gezond was de blog niet meer. Dus wat moest ik dan nog met mijn naam? En wilde ik wel alleen over eten blijven schrijven, of moest ik ruimte gaan creëren voor nog meer ideeën? Ik vind namelijk alles leuk. Maar ik ben wel van mening dat je op een blog duidelijk moet zijn.

Daarom besloot ik deze zomer om Kuukskes een make-over te geven. Geïnspireerd door mijn lieve zusje Aimy (van Waar is Aimy), besloot ik niet meer alleen over eten te schrijven, maar ook over dingen die ik meemaak, toffe plekken waar ik kom en dingen die me inspireren. Ik heb daarom ook besloten om een dag minder te gaan werken en me meer te focussen op het schrijven en op gebied van social media. Gewoon, omdat ik het leuk vind om bij te leren, maar hier gewoonweg geen tijd meer voor had.

Kuukskes is dus niet meer langer een plek voor “foodies en fitgirls” alleen, maar ook voor mensen die, net als ik, iets bourgondischer zijn ingesteld, van reizen houden of het gewoon leuk vinden om te lezen wat mij bezighoudt. Ik heb inmiddels ook een betere camera aangeschaft met eventuele vlog-functie, maar ik vind persoonlijk dat ik hier nog een beetje op mag oefenen. Als je namelijk gaat vloggen over Barcelona, terwijl je in de Botanische tuin van Valencia staat, ben je nog niet klaar voor het grote publiek, haha.

Bij een make-over hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Die is nog in de maak, maar die zal binnenkort verschijnen. Ik weet zeker dat Tomsko er weer iets super tofs van gaat maken.

Ik hoop echt dat je de nieuwe Kuukskes leuk vindt en met net zo veel plezier zal lezen als de oude. Ik heb in ieder geval nog meer schrijfplezier gekregen.

Liefs,
Kelsey van Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest