Yes.. er staat weer een nieuw maandoverzicht online! Dit keer van twee maanden, want juni en juli waren zo druk, dat het erbij ingeschoten was. Sorry!

Goed verhaal weer, begint ze aan een leuk concept, haakt ze na twee maanden alweer af met haar maandoverzicht. SORRY! dat was niet het plan. Juni en juli waren nogal druk. Ik had sollicitaties, afscheid op mijn huidige baan, rapporten schrijven en gesprekken voeren en overdrachten. Het schrijven schoot er dus compleet bij in. Daarom heb ik voor deze keer een twee-maandenoverzicht geschreven. Zo ben ik weer een beetje bij, haha!

1- 11 juni

Op 1 en 2 juni hebben mijn lieve kleuters hun grote weekviering gehad. 3 weken lang hebben we geoefend om een mini- musical in elkaar te zetten; Ridder Florian. Het was echt geweldig. De kinderen hebben het heel knap gedaan en ze zagen er zo mega adorable uit. Ik kan hier helaas geen foto van plaatsen, omdat ik de kinderen niet zomaar online kan/wil zetten. Maar geloof me, ze waren echt heel knap. Ik was echt mega trots.

Het weekend erna was het pinksterweekend. Ik heb in dit weekend vooral veel gegeten en drankjes gedaan op Jazz in Duketown en 7th Sunday. Een heerlijk weekend met lekker weer, fijne mensen om me heen, gezellig muziek en dansjes.

Op 10 juni heb ik een heerlijke middag gehad met mijn moeder, zusje en broertje. We doen niet zo heel vaak dingen samen, maar als we dat doen, heeft het meestal met eten te maken. Daarbij is het altijd super gezellig. We hebben heerlijk geluncht bij eetbar Dit en daarna nog koffie gedronken bij Coffeelab.

Als je zusje probeert je foto te verpesten..

‘s avonds heb ik een heerlijke chillavond gehad met Soof. Ik had ook echt een goede foto gemaakt  van haar in chillmodus, maar ze durfde het niet aan. Ik mocht hem niet posten. hahah I love her.

Omdat Lautje jarig is geweest, hebben we op 11 juni lekker geluncht bij Zoetelief! Lau moest zelf na een tijdje weg, maar Elke en ik hadden nog tijd zat om te borrelen. Dus dat deden we ook maar gewoon. Ze zou later met Bart (Ja, die ken je nog van de foto’s van Gezellige zaken) sushi gaan eten bij Versus, maar ik mocht ook mee. Derde wiel zijn is inmiddels mijn tweede natuur, dus het doet me niet meer zo veel!!
Bij versus verliep het allemaal niet zo vlekkeloos. We moesten helaas een uur op ons eten wachten en toen kregen we vervolgens het tussengerecht, terwijl we nog geen voorgerecht hadden gekregen. We moesten nu eerst het tussengerecht eten en dan het voorgerecht. Ik had persoonlijk minstens één kopje koffie aangeboden om mijn excuses aan te bieden als het mijn zaak was, maar er gebeurde eigenlijk niks. Dit was eigenlijk al de tweede keer dat de service me tegenviel, want in de oude zaak zaten ze met hun telefoons te spelen, tot ze weer iets konden doen. Gewoon in het zicht van gasten. Dit was dus de laatste keer dat we hier gingen eten. Zonde, want het eten is namelijk echt heel lekker.

24 juni

Op 24 juni was het in Den Bosch roze zaterdag. In de stad waren veel optredens en de hele stad was versierd met roze slingers en ballonnen. Om deze dag goed in te wijden, moest ik natuurlijk even een “dirty milkshake” halen bij Fifty Fifty. Rozer dan dit kon je het echt niet krijgen. Samen met El heb ik lekker een drankje gedaan, sushi gegeten en ‘s avonds gingen we lekker de stad in. Als ik het me nog goed herinner, was dit zo’n avond in de categorie: “tavje-tijd”.

1 juli

Vandaag vierde ik mijn feestje, omdat ik op 5 juli jarig ben. Mijn hele familie en wat vrienden kwamen gezellig borrelen. Super leuk vind ik dat. Lekkere hapjes maken en het huis gezellig versieren, dat is wel aan mij besteed. We hebben de hele avond lekker gekletst en gegeten en ‘s avonds zijn we de stad nog ingegaan. Lekker borrelen bij Banier en Roels en daarna.. ja weer “tavje-tijd”. Ik betrap mezelf erop dat ik toch steeds vaker in de taveerne eindig, dan goed voor me is. Maar je bent maar 1 keer in het jaar jarig, dus dit keer had ik een goed excuus.

2 juli

JAAAA.. Mijn lieve vriendinnen Cher en Shir kwamen speciaal voor mijn verjaardag lunchen in Den Bosch. HOE leuk!! Ik was wel een klein beetje brak omdat ik maar 4 uur had geslapen, maar dat mocht de pret niet drukken. Heerlijk om Rotterdammerts in de buurt te hebben. En zeker deze Rotterdammerts. We hebben heerlijk geluncht bij Zoetelief met een glaasjes bubbels, lekker even geshopt en geborreld bij M’eat. Daarna moesten ze helaas alweer gaan, maar het was echt een super fijne middag.

5 juli

Vandaag was is ik écht jarig. Ik kon niet echt iets doen om het te vieren, want ik moest gewoon werken en repeteren voor de musical. Maar ik heb ‘s avonds wel gewoon nog lekker even een drankje gedaan met wat vriendinnen. Mijn lieve kleutertjes hebben trouwens ook nog voor me gezongen en somigen hadden zelfs een cadeautje voor me meegenomen. De schatjes.

7-9 juli

Dit weekend was Festival Trek. Een van mijn favoriete festivals waarbij een hele hoop foodtrucks bij elkaar komen om mensen te verblijden met lekkere drankjes, muziek en streetfood. Ik ben er twee avonden geweest. Een vriendinnetje (binnenkort komt haar blog ook online), dus dat hebben we gevierd. Op zondag ben ik nog met Sophie geweest.

Daarnaast had ik werkweekend met de musical. Het schiet al heel aardig op met repeteren. Dat moet ook wel, want in oktober zijn de voorstellingen al. Op de zondag kwamen de fotografen ook en hebben we de eerste, volledige doorloop met het orkest gedaan. Wat wordt de voorstelling leuk. En wat is de cast leuk om mee te werken. Ik hou echt van Bosschenaren. Hele fijne mensen, haha!

Deze meid gaat binnenkort online met haar blog! Je kunt haar nu al volgen op instagram. Check @puurmaddie.

14 juli

Vandaag heb ik afscheid genomen van mijn lieve kinderen en leuke collega’s. Gek wat je kunt opbouwen met mensen in een jaar. Ik heb sowieso in mijn eerste jaar als volleerd leerkracht zoveel geleerd. Het was echt wel een pittig jaar en soms ook iets té zwaar, maar wel super leerzaam. Ik heb ook wel ontdekt wat wel en niet bij me past in het onderwijs en kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging na de zomervakantie.

15 juli

Vandaag ging ik lekker een dag naar Rotterdam voor Expedition Festival. Heerlijk een dagje de voetjes van de vloer met mijn lieve vriendinnen uit Rotterdam. Ik vond het festival een klein beetje tegenvallen. De muziek was leuk en de acts waren tof, maar logistiek gezien, hadden ze het wat beter aan kunnen pakken. Het was de bedoeling dat we na Expedition nog op stap zouden gaan, maar iedereen was zo moe, dat we gewoon naar huis gingen. Ik bleef bij Deen slapen. We hebben pizza besteld, SATC gekeken (ik viel na 4 scènes al in slaap) en de avond super chill afgesloten. Heerlijk. De volgende dag heb ik nog even door die fijne Rotstad geslenterd en toen ging ik weer richting huis. Wat hou ik toch van Rotterdam.

17-20 juli

Vakantie. Wat ik hier zo fijn aan vind? Ik krijg de kans om iedereen te zien die ik wil zien. Dingen doen waar ik nooit tijd voor heb en de hele dag ongegeneerd de hele dag lelijk op de bank zitten en series kijken. Dat heb ik deze dagen ook gewoon gedaan. Ontbeten met mijn zusje, geluncht met Lau, een dag op het strand gelegen in Scheveningen en als laatste van de wereld begonnen aan ‘Game of Thrones’. Ja ik weet het, had ik eerder moeten doen, maar nu heb ik in de vakantie ten minste iets om te kijken. Heerlijk.

21-24 juli

VAAAALENCIAAAA! Samen met ons Elleke ben ik lekker een paar dagen naar een van de leukste steden van Spanje geweest. In mijn eerdere blogs heb je er al meer over kunnen lezen, maar het was dus gewoon echt super leuk. Heerlijk gegeten, veel gedronken, fijn gefietst en veel gezien. Zelfs nog een dag kei hard liggen chillen. Het was echt super fijn.

25-31 juli

Deze week heb ik een heerlijke high-tea gedaan voor Lau haar verjaardag. Huh? alweer? Ja, dit was het cadeau. De vorige keer hebben we alleen gevierd dat ze jarig was. Dit was voorlopig ook de laatste keer dat we echt even met z’n drieën iets leuks konden doen, want we worden over twee weken suikertantes van “kleine Rico”.

Ook heb ik deze week Kuukskes een volledige metamorfose gegeven. In mijn vorige blogpost heb ik er al iets meer over geschreven. Maar het komt er dus op neer dat ik niet langer alleen over eten schrijf, maar eigenlijk over alles dat me blij maakt. Dat is best veel, dus ik zal over veel dingen gaan schrijven.

Dit was mijn maandoverzicht van juni en juli. Vanaf nu ga ik het weer gewoon proberen bij te houden hoor! Ik vind het veel te leuk om terug te kijken wat ik allemaal voor leuke en lekkere dingen heb gedaan.

Liefs,
Kuukskes

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest