LEGO BOTANICAL COLLECTION FLOWER BOUQUET
Ik was al maanden fan van het Flower Bouquet van de Lego Botanical Collection en nu kreeg ik hem voor mijn verjaardag.. Lees verder...

Vroeger vond ik het heerlijk om met lego en duplo te bouwen. Mijn zusje en ik hadden vroeger meisjes lego, maar toen mijn broertje een duplo trein kreeg en wij ook aan de Harry Potter lego gingen, konden wij het HELE verhaal van Harry Potter wel nabouwen.

Bestel hier je Flower Bouquet

LEGO BOTANICAL COLLECTION FLOWER BOUQUET

Inmiddels zijn we heeeel wat jaren verder, maar stiekem ben ik nog steeds fan van de collecties die Lego heeft. En dan is daarnaast Lego Masters natuurlijk ook zo’n fantastisch programma. Maar de Botanical collection is momenteel favoriet.

Nou had ik maanden geleden al het Flower Bouquet van de Botanical collection voorbij zien komen bij een vriendin, maar steeds als ik die wilde bestellen, zat er echt een lange levertijd op, of was hij überhaupt niet leverbaar.

Bestel hier je Flower Bouquet

Omdat mijn ouders hadden gevraagd wat ik voor mijn verjaardag wilde, ging ik toch maar weer een poging wagen en verrek, hij was er dit keer wel weer.

LEGO BOTANICAL COLLECTION FLOWER BOUQUET

Gelijk naar mijn ouders doorgestuurd, die dachten dat ik een grapje maakte, maar ik was bloedserieus, haha!

Binnen een paar uur zitten de bloemen in elkaar en ik ben er zo happy mee. Ik had er stories van gemaakt op instagram en kreeg heel veel reacties op de bloemen. Dus vandaar even een mini blog met affiliate link naar de website voor het Flower Bouquet van de Botanical collection! Check het linkje hieronder:

Bestel hier je Flower Bouquet

Stuur je even een foto als jij hem ook in huis hebt staan?

LEGO BOTANICAL COLLECTION FLOWER BOUQUET

Ik vind trouwens de Bonsai en de Paradijsvogelplant ook echt heel cool!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest