about

about kuukskes

Welkom op mijn persoonlijke blog!

Mijn naam is Kelsey en ik ben 28 jaar. Sinds twee jaar woon ik weer in mijn thuishaven ‘s-Hertogenbosch en ik heb echt een geweldig huis. Tijdens mijn studie heb ik in Rotterdam gewoond. Doordat ik op kamers ging en ineens zelf veel moest koken, kwam ik erachter dat ik daar onwijs gek op ben. Nieuwe recepten verzinnen, kookboeken en Pinterest afstruinen, dat is wel voor mij weggelegd.

Van al dat eten werd ik niet veel slanker, dus begon ik met het 17 dagen dieet. Dat hielp voor mij enorm. Ik begon erover te schrijven en al snel ontstond kuukskes. Inmiddels ben ik drie jaar verder. Kuukskes wordt steeds een beetje groter, ik krijg leuke uitdagingen en ik begin het bloggen steeds meer onder de knie te krijgen.

Waar ik het liefst over schrijf? Leuke recepten, fijne hotspots, persoonlijke verhalen, sporten, de mooiste plekken op de wereld en eigenlijk alles waar ik gelukkig van word. Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan mijn blog. Laat vooral een reactie achter!

Liefs,
Kelsey van Kuukskes

 

5 thoughts on “about

 1. Hey lieve Kels!

  Wat een gave mooie website heb je! Balthasar en ik zitten nu bij the Tea Lab in Rotterdam waar ze ook van die kuukses hebben die jij maakt. We moesten daarom direct aan jou denken! Hopelijk gaat alles goed met jou!

  Dikke knuffel,

  Balthasar en Sandra xxx

  1. Hee lieve San en Balthasar!! Wat een leuk berichtje! Tea Lab is ook zo leuk ja! Haha ik maak inmiddels niet meer alleen repen, maar van alles! Maar het gaat super goed! Hopelijk gaat ook alles goed met jullie!!

   Heel veel liefs,
   Kels

 2. Heerlijke pruimentaart.Eenvoudig en snel klaar.Maar…..wanneer moet de suiker erbij?
  En 1 kilo pruimen kreeg ik er niet in. Maakt niet uit, de rest gaat in de yoghurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.