Gevulde kaiserbroodjes met ei uit de airfryer
Wat ga jij met Pasen eten bij je ontbijt of brunch? Deze gevulde kaiserbroodjes met ei en bacon maak je eenvoudig in de airfryer of oven.

Ik ben sowieso een van de laatste mensen op aarde die de airfryer heeft ontdekt, haha! Natuurlijk had de bijzonder frituur/oven wel voorbij zien komen, maar ik was nog niet helemaal overtuigd. Ik frituur namelijk bijna niet en ik had een oven. Wat is dan de meerwaarde zou je denken? Na veel wikken en wegen heb ik me toch laten overtuigen. En ik ben eigenlijk best wel behoorlijk fan! Ik heb de Digital Family Aerofryer XXL van Princess gekocht (geen spon hoor, I wish haha) en ben er mee aan de slag gegaan. Vanaf nu zal je dus ook regelmatig leuke recepten kunnen vinden op Kuukskes uit de airfryer. En vandaag… gevulde kaiserbroodjes met ei, bacon en kaas! YUMM!

Het is eigenlijk maar een heel klein receptje. Heb jij geen airfryer en wil je deze broodjes toch gewoon een keertje maken? Dan vind je hier het recept om ze in de oven klaar te maken.

Gevulde kaiserbroodjes met ei uit de airfryer

TIP: Je kunt trouwens eindeloos variëren met dit recept. Ook lekker met wat champignons, zalm i.p.v. spek, spinazie en gesnipperde ui. Heerlijk! Ik zou die groentes overigens wel even voorbakken of koken. Anders wordt het broodje misschien te vochtig!

Gevulde kaiserbroodjes met ei uit de airfryer

Gevulde kaiserbroodjes met ei uit de airfryer

 • 3 ongebakken kaiserbroodjes
 • 3 eieren
 • 3 plakjes ontbijtspek
 • geraspte kaas (ik gebruikte cheddar en belegen kaas)
 • zout en peper (naar smaak)
 • rode peper (naar smaak)
 • bieslook (om te garneren)
 1. Verwarm de airfryer voor op 180 graden.

 2. Snijd de bovenkant van de kaiserbroodjes in en hol de broodjes vanaf boven uit. Doe in ieder broodje een plakje bacon en eventueel de extra groente die je eraan toe wil voegen.

 3. Breek een eitje voorzichtig in het uitgeholde kaiserbroodje. Herhaal dit bij de rest. Bestrooi met wat kaas, stukjes rode peper en eventueel wat peper en zout naar smaak. Ik gebruik geen zout, want ik vind de plakjes spek al zout genoeg.

 4. Doe de gevulde kaiserbroodjes in de airfryer en bak ze in ongeveer 10 minuten af. Als je niet van een lopende dooier houdt, kun je hem doorprikken en zou ik hem ook iets langer laten garen.

Gevulde kaiserbroodjes met ei uit de airfryer

About Post Author

Facebooktwitterpinterest