Jaaa.. deze pittige hotdog is geïnspireerd op de Aziatische keuken. Er klopt natuurlijk geen fluit van, maar het is wel echt super lekker!! Selamat makan

Deze hotdog is een geïnspireerd op mijn liefde voor Aziatisch eten. Een hotdog, daar is niks Aziatisch aan, maar de combinatie tussen de Atjar Tjampoer, sambal en gebakken uitjes maken het toch wel erg lekker!!

Wat heb je nodig voor 6 stuks?
– 6 witte puntjes
– 6 hotdogs (of knakworsten)
– een potje Atjar Tjampoer
– gebakken uitjes
– sambal oelek
– lente uitje, gesnipperd

Verwarm de knakworsten zoals op de verpakking beschreven staat. Snijd ondertussen de broodjes open. Leg in ieder broodje een knakworst en garneer het broodje met de rest van de ingrediënten.

IMG_2370

Als je sambal nou te pittig vindt, kun je ook voor een minder pikante variant gaan, of kiezen voor chilisaus of ketchup!

Selamat makan

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest