côte den bosch high tea
CÔTE Bar Bistro geeft een super lekkere en verantwoorde high tea voor twee weg met de adventskalender! Van deze high tea kan bijna iedereen genieten!

Een paar weken geleden heb ik samen met mijn vriendinnetje Lauri echt onwijs genoten van een heerlijke high tea bij CÔTE Bar Bistro in Den Bosch.  Het is zo gezellig om samen met vriendinnen, je (schoon)moeder, je oma of je zusje een middag lang te genieten van een kopje lekkere thee, met zoete en harige hapjes. Maar tegenwoordig is het best lastig om iets te vinden dat iedereen mag eten. Veel mensen hebben last van bepaalde intoleranties, allergieën, zijn zwanger of eten geen vlees. Maar hier heeft CÔTE Bar Bistro in de Korte Putstraat iets heel moois voor gevonden. Namelijk een gluten- en lactose vrije, vegetarische High Tea zonder toegevoegde suikers. Klinkt verantwoord toch? Maar is het ook echt lekker?

high tea den bosch cote high tea cote bar bistro

NOU EN OF! In deze blog, kun je lezen wat Lau en ik ervan vonden! Ik ben momenteel natuurlijk vrij gezond bezig en Lauri is zwanger, dus wij waren een perfect testpanel. Maar ook voor mensen die dit niet zijn, is deze High Tea echt super de moeite waard!

En wat nou zo leuk is? CÔTE geeft deze high tea voor twee personen weg op de adventskalender! Dus jij kunt samen met iemand heerlijk genieten van alle verantwoorde broodjes, cakejes en ander lekkers.

Wat kun je precies winnen?

  • Een “verantwoorde” High Tea voor 2 personen bij CÔTE Bar Bistro

high tea cote den bosch

Wat moet je ervoor doen?

  • Like kuukskes en CÔTE Bar Bistro op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie weten met wie jij deze high tea graag wil doen en waarom!
  • je kunt meedoen t/m 13 december 2018. Op 14 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.
  • De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht over hoe zij de prijs kunnen innen!

cake homemade cote den bosch

Hier kun je CÔTE Bar Bistro vinden:

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest