kuukskes adventskalender

ADVENTSKALENDER: Een heerlijk vegan kerstdiner

Ben jij op zoek naar leuke vegan recepten voor je kerstdiner? Ik heb een klein diner voor je samengesteld met een voor-, hoofd- en nagerecht!

Zoals jullie weten ben ik momenteel echt goed bezig met afvallen (-15,3 kg zei de weegschaal gisteren). Berend helpt me nog steeds heel goed en ik had hem beloofd om een vegan kerstdiner samen te stellen. Omdat hij zelf het liefst plantaardig eet! Nou, dat leek me een mooie uitdaging. Daarbij ben ik ook door BOON uitgedaagd om een recept te maken met een van hun producten. die zijn ook veganistisch, dus ik dacht, laat ik het gewoon combineren!

In deze blog kom je via de foto’s terecht bij een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Allemaal volledig op plantaardige basis en een voor een super lekker (en gezond). Ik word helemaal blij van dit vegan kerstdiner!!

1. tomatensoep met pit

vegan tomatensoep met pit

2. stamppot van truffelaardappel met BOON nuggets

adventskalender met BOON bonen

3. gezonde chocolade mousse

gezonde chocolademousse

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

downloads

Populaire posts