giveaway lokaal 1650 crunchy gamba
Een van mijn favoriete restaurants in Den Bosch, Lokaal 1650 geeft een heerlijk cadeau weg in de kalender! Een crunchy gamba rol met wijn voor 2!

Ik vind het zo gaaf dat er zo veel leuke ondernemers meedoen met de kalender. En vandaag doet een van mijn favoriete restaurants in Den Bosch mee. Ik ben namelijk echt super fan van lokaal 1650. Want je kunt er heerlijk borrelen, maar vooral ook eten. In een van mijn oudere blogs op de Bossche buik, kun je al een beetje lezen wat het concept van lokaal 1650 is. Dat is namelijk voor een groot deel shared dining. En daar hou ik van! En daarom heeft lokaal 1650 vandaag een super leuke giveaway op de kalender staan! Namelijk de Crunchy Gamba Roll met 2 wijntjes om te delen! Love it!!

Wat kun je precies winnen?

  • Een mini-borrel arrangement voor 2 personen. Inbegrepen zitten een Crunchy Gamba Roll to share en per persoon een wijntje.

crunchy gamba roll lokaal 1650

Wat moet je ervoor doen?

  • Like kuukskes en Lokaal 1650 op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie weten met wie jij lekker wil gaan borrelen bij lokaal 1650 en waarom!
  • Je kunt meedoen t/m 19 december 2018. Op 20 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.
  • De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht over hoe zij de prijs kunnen innen!

crunchy gamba roll lokaal 1650

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar Lokaal 1650 en wil je er sowieso gewoon een hapje gaan eten, of er een lekkere (alcoholvrije) cocktail drinken? Dan kun je het fijne restaurant hier vinden:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest