boerenkool trui dames
Ken je de truien van boerenkool.nl al? Ze zijn hét perfecte cadeau voor Sinterklaas of kerstmis. Maar je kunt ze ook gewoon winnen! Hoe? Lees het hier!

Ik ben een onwijze fan van boerenkool. Maar dat is natuurlijk geen nieuws! Boerenkool vind ik heerlijk als stamppot, in een wrap, door een smoothie, als chips en in de soep. Maar waar ik ook fan van ben is van boerenkool.nl. Op deze website zijn heerlijke, originele recepten te vinden EN kun je ook super leuke boerenkool truien kopen. Voor mij persoonlijk HET perfecte sinterklaas-  of kerstcadeautje! Zowel in dames-, heren- en kindermaten te verkrijgen. Maar ik heb nog meer leuk nieuws. Je kunt deze trui namelijk ook gewoon WINNEN!! Maar je moet wel snel zijn, want deze winactie geldt maar 24 uur.

boerenkool trui kids

Wat moet je doen? Laat op Facebook en/of Instagram weten wat jouw favoriete boerenkoolrecept is en tag degene voor wie jij dit recept zou maken. Dan maken jullie allebei kans op deze SUPER-KOOLE (haha, kool-e) trui van boerenkool.nl. Je kunt op beide kanalen meedoen, maar het mag ook op allebei. Je hebt dan extra kans om te winnen! Je kunt ook een reactie achterlaten op deze blog! De actie loopt t/m 7 november a.s.

Ik ben heel benieuwd naar de reacties!! Voor wie ga jij je favo boerenkoolrecept maken?

P.s. Als je nou niet wint, kijk dan gewoon even op de webshop! Daar zijn ze ook gewoon te bestellen!!

Kool is cool!!

boerenkool trui heren

About Post Author

Facebooktwitterpinterest