Zo, wat vliegt de tijd. De eerste drie maanden van 2018 zitten er alweer bijna op. En daarom post ik even een update van mijn bucketlist, om te zien hoeveel punten ik in maart al kan afstrepen. Lees verder..

Ik heb in het begin van het jaar een bucketlist gemaakt met dingen die ik allemaal zou/zal gaan doen dit jaar. Aangezien de eerste drie maanden er al bijna opzitten (ja, de tijd vliegt echt) is het tijd om eens even te kijken hoe het met mijn bucketlist gaat. Welke doelen heb ik al behaald? En zijn er doelen die gewoon kansloos blijken? Ik doe even een update.

Hmm.. nou tot nu toe kan ik er nog niet super veel afstrepen. Ik heb nog wel het een en ander aan doelen te gaan. MAAARRR… ik kan er toch zeker al een paar van mijn lijstje af gaan halen.

 1. Een selfie maken, waar ik zelf blij mee ben
 2. 10 kg afvallen
 3. Een kat kopen of adopteren
 4. Verkering nemen (Dit moet overigens volgens mijn vriendinnen gebeuren vóór ik de kat koop, anders verander ik in een kattenvrouwtje. No pressure dus).
 5. Een muur in de huiskamer roze verven
 6. 5000 volgers op instagram krijgen
 7. Een Oeteldonkse sjaal breien (het liefste in vis-motief)
 8. 28 worden (zou wel echt zuur zijn als ik dit niet haal)
 9. Eten in een sterrenrestaurant
 10. Een week lang iedere dag mediteren
 11. Een maaltijd maken voor een wildvreemde
 12. Mijn eerste vlog maken
 13. Een vegan kerstdiner maken
 14. Naar het buitenland
 15. Een onafgebroken Harry Potter marathon doen
 16. een yoga les doen
 17. Een maand geen alcohol drinken
 18. Een boek lezen (nee geen kookboek. Ik lees echt nooit meer)

Een maand geen alcohol drinken

Ik heb net eens even zitten rekenen. Ik heb gisteren vandaag precies 5 weken geen alcohol gedronken. Ik moet wel toegeven dat ik het woensdag bij die opening van Vapiano toch wel heel lastig vond om niet een glaasje champagne of een wijntje aan te nemen. Dat is nou eenmaal het lekkerst bij Italiaans eten, maar ik braaf aan de spa rood gezeten. Ik ben sowieso al vaker in de verleiding gekomen,maar het gaat me redelijk af. Volgens de bucketlist mag ik nu een drankje doen, maar ik heb mijn goal verlengd tot Pasen. Dat zou in principe 40 dagen moeten zijn, maar omdat de zondagen niet meetellen, zijn het er 46. Ik heb nog twee weken om te gaan. Ik denk dat het me gaat lukken. Hoe me dat verder afgaat? Check de insta stories voor een regelmatige update.

Een muur in de huiskamer roze verven

Ja, deze had ik stiekem al afgevinkt toen ik begon met de bucketlist, maar dat kwam doordat ik de lijst pas op 4 januari had gepost en ik op 2 januari al ging schilderen. Dus ja, hij telt voor 2018. En ik ben er zó blij mee. Kuukskes wordt er nog kleurrijker van en de muur geeft het huis zo’n warme gloed. Ik hou van flamingo roze.

pink crate interieur

ik ben helemaal gek van die foto’s

Een selfie maken, waar ik zelf blij mee ben

Ik was eigenlijk heel bang dat dit doel erg lang zou duren. Maar dit viel me alles mee en gelukkig maar. Na carnaval werd ik namelijk heel ziek. De griep die bijna heel Nederland gegrepen heeft, had ook toegeslagen bij mij. En ik heb een week op bed geleden zonder stem en met koorts. Vanaf dat moment besloot ik dat ik wat beter voor mijzelf moest gaan zorgen. Ik wil natuurlijk die 10 kg afvallen, maar wilde niet wachten met er leuk uit te zien tot ik daadwerkelijk lichter ben. Want als ik terugkijk naar mijn foto’s, ben ik eigenlijk nooit 100% tevreden geweest op het moment zelf. Terwijl ik nu soms denk “wat stelde ik mezelf aan”. Ik besloot om even flink te shoppen, zwart in te ruilen voor roze en rood en wat meer kleur in mijn leven te brengen. En dat is gelukt. En er kwam een selfie bij, waarmee ik helemaal gelukkig ben. YESS!!

kuukskes bucketlist update

Nou, dit was mijn update. Ik ga ondertussen eens kijken welke punten ik de komende drie maanden ga waarmaken. Ik ga voor iets meer punten dan dit kwartaal.

Kus!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest