Vanaf nu ga ik proberen iedere maand een overzicht te maken van alle leuke en lekkere dingen die ik heb gedaan! Hier vast het overzicht van april.

Oké, dit is iets nieuws wat ik ga proberen. Ik post de laatste tijd voornamelijk recepten, maar vergeet ook af en toe gewoon iets te schrijven van de dingen die ik doe en zie. Daarom ga ik proberen iedere maand een overzicht te maken van alle leuke, minder leuke en en vooral lekkere dingen die ik heb gedaan! Beginnend bij de maand april. Laat je me weten wat je ervan vind?

Zo, april was echt een maand waarin ik zo veel leuke en lekkere dingen heb gedaan. De asperges lagen overal in de winkel, het was Pasen, koningsdag, VAKANTIE en ook wel drukte op mijn werk. Maar dat hoort erbij. Hier een klein maandoverzichtje van alle (leuke) dingen die ik heb gedaan.

1 april- 9 april

Op 1 april had ik de eerste werkzaterdag van de musical waar ik aan meedoe. Want ja, koken is leuk.. maar eigenlijk vind ik zingen het ALLERleukste dat er bestaat. Wat ik precies mag gaan spelen kan ik nog niet vertellen, maar ik kan wel beloven dat het een super leuke voorstelling wordt. Ook als je geen Bosschenaar bent.

Nom Nom

Samen met Sophie heb ik op 2 april heerlijk geluncht bij één van mijn favo hotspots in Den bosch: Nom Nom. We hebben de platter en de Cuban sandwich genomen en het was echt heerlijk. Ik heb uiteindelijk tot het einde van de middag zitten borrelen in de zon. Want ja, de zon heeft ook geschenen in april. Niet veel, maar vandaag was hij er!

IMG_7743

Asperges

Officieel liggen de asperges pas na Pasen in de winkel, maar omdat het zo’n zachte winter is geweest, kun je ze al veel eerder kopen. Dat liet ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen. Ik heb in april al verschillende keren asperges gegeten en het verveelt nooit. Deze salade komt op 6 mei op de blog. Het is echt één van de lekkerste maaltijdsalades die er bestaan.

pasta_salade_asperges_aardbeien

Harry Potter: The Exhibition en Voederdag in Utrecht

Voederdag? Ja, dat is bij ons vader- en moederdag in één. Wij gaan ieder jaar met de familie iets leuks doen en dit keer gingen we een dag naar Utrecht. Omdat we allemaal diehard fan zijn van Harry Potter, moesten we natuurlijk ook naar de expositie die nu in Nederland is. Het was niet heel groot, maar het was gewoon super vet om die kostuums en attributen een keer van dichtbij te zien.

‘s Middags hebben we een broodje Mario gegeten en biertjes gedronken bij Lebowski. ‘s Avonds nog gegeten bij de Sumo en toen was de dag alweer voorbij. Super gezellig.

IMG_7865

FullSizeRender (75)

IMG_7886

IMG_7874

The Asian Food Market

Omdat ik mijn familie nog niet zat was, ben ik op 9 april ook nog met Jordy, Aimy en Ruud naar de Asian Food market geweest op de tramkade in De Bosch. Dat hield voornamelijk in dat we zo veel mogelijk wilden eten en proeven. Ook ben ik echt een fan van Danny Jansen (Ja, de chefkok van 24 Kitchen). Hij was er ook en ik heb zijn boek “zoals alleen oma dat kan” gekocht. Hij heeft er iets ingeschreven en ik kan je vertellen, mijn naam is nog nooit zo leuk gebruikt.

IMG_7936

FullSizeRender (76)

FullSizeRender (78)

IMG_7919

 

10- 16 april

Pasen

Op vrijdag 14 april hadden we Paasviering op school. Heerlijk de hele ochtend rondstruinen in je pyjama, een paasontbijt, eieren zoeken en een filmpje kijken. Het was een groot feest voor de kinderen. Voor de juffen was het een feest toen alles weer voorbij was, maar ik heb er stiekem echt van genoten. Ik zou iedere dag wel in mijn pyjama kunnen werken. Lekker comfortabel.

FullSizeRender (79)

Op zaterdag ben ik gaan borrelen bij mijn lieve vriendinnen in Rotterdam. Snel ben ik nog wel even door de stad gewandeld om even alles en iedereen te kunnen zien, een sapje te halen bij sappenbar Sajoer en om de sfeer te proeven. Ik heb namelijk best vaak heimwee naar die fijne rotstad. Na de borrel zijn we naar “Beauty and the Beast” geweest en toen was het weer tijd om terug te gaan naar Den Bosch. Het was een super fijne dag.

FullSizeRender (80)

IMG_8036

17 april – 23 april

Pasen deel 2

Mijn lieve familie kwam op tweede Paasdag bij me eten. Ik had allerlei lekkere hapjes gemaakt en we hebben de hele avond heerlijk zitten eten en kletsen. Het is wel fijn dat ik mijn familie nu wat makkelijker en vaker kan zien. Toen ik in Rotterdam woonde, moest ik daar echt een dag voor uittrekken, en nu kan het veel makkelijker. Heerlijk.

IMG_8092

 

Lunchen bij Kandinsky

Op woensdag hebben we voor het eerst met alle collega’s bij Kandinsky in Waalwijk geluncht. Voor mijn collega’s vaste prik, voor mij een oude herinnering van toen ik bij Djemm (een musicalgroep in Waalwijk) zat. Super leuk om een keer iets met je collega’s te doen, zonder dat het direct met werk te maken heeft. Het werd ook wel een keer tijd, aangezien we al sinds september met z’n allen samenwerken en het nu al april is. Daarbij was iedereen behoorlijk toe aan vakantie.

IMG_8145

Vakantie

Hier kan ik verder niet veel over zeggen.. Ik had een hoop op de planning staan. Vooral veel uitrusten, bloggen en Netflixen.

24 april- 30 april

Banier

Ik heb deze vakantie ook best wel veel gedronken. Normaal doe ik dat in het weekend niet veel, omdat ik geen 18 meer ben en echt twee dagen moet bijkomen van een zatte avond. Dat is deze vakantie niet echt gebeurd, maar het was wel heel gezellig. Eindelijk een keertje stappen, zonder rekening te hoeven houden met de volgende dag! Ik heb heerlijk GT’s gedronken met Sophie, waarna het laatste dansje in de Taveerne werd gedaan. Dat zegt voor Bosschenaren genoeg. De slechtste, maar zeker ook mooiste avonden zijn dat.

2017-04-30-PHOTO-00001366

Housewarming Elleke

Echt een feest hebben we niet gevierd, maar mijn lieve vriendinnetje Elke woont weer in Den Bosch, dus dat moesten we vieren. Lau, El en ik kennen elkaar van de middelbare school, en in onze studietijd hebben we alledrie in een andere stad gewoond en gestudeerd. Nu zijn we allemaal weer terug bij de roots, dus dat moesten we vieren. Natuurlijk kan zoiets alleen met sjeklade bollen van Jan de Groot.

IMG_8242

Koningsdag

Dit jaar was Koningsdag voor mij best wel rustig. Veel gegeten vooral. Lekker ontbeten met mijn zusje die in mei 3 weken (JALOERS) naar Japan gaat, een tompouce gegeten en gekwijld bij prins Maurits die op televisie kwam, biertjes gedronken op Oranjekade en daarna heerlijk gegeten en spelletjes gedaan bij M’eat.

IMG_8292

FullSizeRender (83)

IMG_8329

Sporten

Aangezien ik echt weken niet fatsoenlijk naar de sportschool ben geweest, had ik me voorgenomen om in de vakantie toch echt weer consequenter te gaan. Dat is me gelukt. Het was ook wel weer nodig, want ik voelde me de laatste tijd echt niet fit en ik werd ook gewoon een plumpudding. Dus ik ben blij dat ik mezelf weer even gemotiveerd heb gekregen om weer regelmatig te gaan. Ik probeer het nu echt vol te houden om om de dag in ieder geval een les te volgen.

FullSizeRender (81)

Grand Opening Fifty Fifty

Op 30 april was de Grand Opening van de nieuwe hotspot Fifty Fifty. Gezond en lekker afhalen in de Snellestraat in Den Bosch. Ik mocht alvast wat heerlijke gerechten proeven die ze daar gaan verkopen. Het was super gezellig. je leest er hier meer over.

FullSizeRender (57)

Reinders Blond

Omdat café Reinders dit jaar 20 jaar bestaat hebben ze een blond biertje ontwikkeld. Samen met Nynke ben ik hem even gaan proeven. Ik vond hem persoonlijk meer naar een IPA smaken dan naar een blond biertje, maar het was wel lekker. We zijn daarna wel overgestapt op de witbiertjes van de tap, want dat dronk toch wat lekkerder weg. Ook deze dag was lekker zonnig. Helaas werden we in mei weer met onze neus op het feit gedrukt, dat we in Nederland wonen. Hopelijk wordt mei toch nog íets beter dan dat het de afgelopen dagen is geweest.

Maar even.. wat was april een leuke maand. En wat heb ik veel gedaan als je het zo terugziet. Het mag ook wel, want de laatste tijd werk ik echt veel en merk ik dat ik te weinig geniet van de leuke dingen. Daarom heb ik nu extra genoten van mijn vakantie. Lekker iedereen zien, leuke dingen doen, lekker koken, Netflixen en dansjes doen. Echt top. Ik mag nog een paar dagen genieten en dan ga ik naar de zomer toewerken. Ik verheug me er NU al op.

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest