fantosti box kuukskes
Sinds afgelopen woensdag ligt er een nieuw (lunch)concept van de spijsbereiders in het vriesvak: Fantosti. Super lekkere tosti's, waar je zelf de tijd niet altijd voor zou nemen om ze te maken. Bij deze dus. Wel de lusten, niet de lasten.

Herken jij de gedachte dat je heel veel zin hebt in een lekkere boterham of tosti, met van alles erop en eraan? Dan heb je geen kaas in huis? Of geen geld om een tosti te halen bij de bakker om de hoek (want ja, tosti-corners schieten echt als wortels uit de grond)? Dan hebben de spijsbereiders een nieuw, leuk concept voor je: Fantosti. Drie soorten tosti’s, met verschillende soorten brood, diverse soorten beleg, met de hand belegd, gewoon in het vriesvak bij de Albert Heijn. Kei handig.

fantosti tonijn cheddar

Wie zijn de spijsbereiders?

Peter Derks en Roland van Balen zijn de twee knappe koppen achter het concept. Ze werken sinds 2015 samen aan verschillende projecten, waar beiden hun creativiteit en talenten in kwijt kunnen. Want ze zijn niet alleen bezig met Fantosti, maar ook met ontwikkelingen in de horeca, horeca concepten en o.a. een pop-up restaurant. Samen met hun team, zorgen zij ervoor dat deze projecten en ideeën waargemaakt kunnen worden.

fantosti box fantosti box kuukskes

De Fantosti-box

Om de mensen in Nederland alvast kennis te laten maken met het nieuwe supermarkt concept, hebben de spijsbereiders 100 fantosti-boxen rondgebracht naar allerlei mensen in Nederland. Waaronder naar mij. Super leuk, ik had box 4 (mijn lievelingsgetal). Je kreeg de box niet thuisgestuurd, maar Peter en Roland zijn hem persoonlijk langs komen brengen. Super leuk. Zij konden hun verhaal doen en tegelijkertijd is het een super persoonlijke manier om in contact te komen met de doelgroep.

team betchup fantosti 4 kazen

In de box zaten de drie smaken tosti’s: pepperoni & mozzarrella, Vier kazen en Tonijn & Cheddar. Het water liep me sowieso al in de mond bij die Vier kazen, want dat vind ik super lekker. Ook zaten er een snijplank en twee limited edition sausjes bij, die ik mocht proeven. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik gelijk #teambetchup was (sorry Roland). Waarom? Ketchup is super lekker bij tosti’s en bacon is een feest, dus als er een saus bestaat waar beide ingrediënten in zitten, heb je me natuurlijk. De slasaus van rucola was ook lekker hoor, maar de betchup wint, wat mij betreft.

Mijn favoriet?

Mijn keuze was eigenlijk vrij snel gemaakt. Ik vond, zoals ik had verwacht de Vier kazen Fantosti echt het lekkerst. De kaas smolt goed, en in combinatie met de betchup was dit echt een goede maaltijd. Voor de lunch dan.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de Fantosti’s? Ze liggen bij 350 Albert Heijns in het vriesvak. Wil je meer weten over de Spijsbereiders? Kijk dan even op hun website.

vier kazen gesmolten fantosti pepperoni mozzarella

About Post Author

Facebooktwitterpinterest