MY JEWELLERY STATEMENT OORBELLEN
Ik ben gek op mooie sieraden. Ik draag vooral oorbellen en armbanden, omdat ik met kettingen altijd ruzie heb! Heb jij dat ook? Of heb je de ultieme tip?

Draag jij veel sieraden? En zo ja, heb je dan een voorkeur? Ik merk dat ik zelf echt fases heb in de accessoires die ik draag. Ik heb een periode gehad met hele opvallende kettingen, heeeeeel veel armbanden, horloges en nu zijn het bij mij vooral oorbellen en kralenbandjes waar ik heel blij van word. Ik maak veel zelf, maar ik kan er in de winkel ook nog steeds heel blij van worden.

Het leek me daarom wel leuk om een blog te schrijven over de sieraden die ik draag.

MY JEWELLERY KLEINE OORBELLEN
Hoe leuk zijn die initialen oorbellen?

Statement oorbellen vind ik echt te gek. Groot, opvallend en een setje bij iedere outfit. Op mijn vorige baan mocht ik die sieraden ook gewoon dragen, maar in het ziekenhuis kan dat helaas niet.  Dus zal je mij ook steeds vaker met kleinere exemplaren zien. Ook wel leuk, want ik heb in beide oren twee gaatjes, dus dan kun je een beetje mixen en matchen. En dan het liefst echt goud of in ieder geval roestvrij staal. Die blijven het langste mooi.

Het leed dat kettingen dragen heet

Een paar jaar geleden was er zo’n fase waar je van die gigantische kettingen had. Die vond ik echt geweldig. Inmiddels zijn de snoepjes voor om je nek toch wel subtieler en zie ik foto’s voorbij komen van de leukste combinaties van korte en (middel)lange kettingen. Ik probeer het ook, maar bij mij is het de hel. De kettingen draaien steeds. Slotjes schuiven naar voren, kettingen draaien door elkaar en bij de meeste chokers lijkt het net alsof ik een wandelende rollade ben.

OORBELLEN VAN MY JEWELLERY

Hoe doen jullie dat toch? Ik heb verschillende kettingen en ik probeer het steeds, maar het blijft altijd een chaos rondom mijn nek. En ik heb vaak het idee dat ik de enige op de wereld ben die hier last van heeft. Heb jij hier de ideale tip voor? Laat het me dan alsjeblieft weten in een reactie.

oorbellen my jewellery
Super fijn dat die kettingen zo 2 minuten blijven zitten, maar hoe doe jij dat de rest van de dag?

Bedelarmbanden

Iets wat ik wel al heel mijn leven draag, zijn armbandjes met bedeltjes. Ik heb nog steeds thuis ergens een zilveren armbandjes met bedeltjes van toen ik 4 was of zo. Die past nu alleen nog om mijn dikke duim, haha. Maar zo lief. Gelukkig komen de bedeltjes weer helemaal terug. Ik koop wel altijd wat ik mooi vind. Als iets een betekenis heeft, heb ik het meestal gekregen. Ik ben persoonlijk ook niet zo van de betekenis in een sieraad ( ook niet in mijn tatoeages trouwens), omdat betekenissen kunnen verdwijnen. Heel soms zal ik ervoor kiezen, maar dan moet ik het zelf ook echt heel tof vinden.

MY JEWELLERY MOMENTS TO COLLECT SIERADEN
“MOMENTS TO COLLECT”

By My jewellery hebben ze nu ook leuke bedeltjes die je zowel aan kettingen en armbanden kunt hangen. Het leuke van deze winkel vind ik, dat de sieradenlijn regelmatig wisselt, maar wel goed te combineren is met wat ik al heb (moederdagtip!!).

Wat voor sieraden draag jij het liefst? En ben jij dan team zilver of goud? Of vind je het juist leuk om die kleuren ook te combineren?

Deze blog is een samenwerking met My Jewellery.

About Post Author

Facebooktwitterpinterest