oeteldonks avocado ontbijt
Een nieuwe variant op mijn eerder geposte sweet&sour breakfast. Helemaal in Oeteldonk stijl! Waarom? Omdat ik aan niets anders kan denken dan aan kikkers en een rôôd-wit-gele das! Liefde.

Een tijd geleden heb ik een heerlijk ontbijtje gepost uit het kookboek van Rens kroes. Vandaag heb ik een variant gemaakt die nét een beetje anders is, maar zeker zo lekker.

IMG_2314

Wat heb je nodig?
– 1 mooie avocado
– 3 medjool dadels, ontpit
– 2 citroenen
– 1 tl kaneel
– een klein beetje kokosrasp
– aardbeien en frambozen

Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Rasp de gele zest van de citroen en bewaar dit even. Schil nu de citroenen, halveer ze en zorg dat alle pitjes eruit zijn. Doe de avocado, citroenen, dadels en kaneel nu in de blender of keukenmachine en meng het tot een mooi glad mengsel.

IMG_2313

Garneer de mousse nu in een glas en top hem af met de verse vruchten, de citroenzest en de kokosrasp.

Smakelijk!

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest