TikTok pasta Mac & cheese met 3 ingredienten
Zo nu en dan vind ik het leuk om recepten van TikTok te testen en reviewen. Wat ik van deze Mac & Cheese van 3 ingrediënten vind, lees je hier...

De laatste tijd vind ik het steeds leuker om nieuwe recepten op te zoeken en uit te proberen van Tik Tok. Het zijn vaak hele eenvoudige, snelle en grappige recepten. Deze Mac & Cheese van maar 3 basis ingrediënten was heel leuk om te proberen. Qua smaak is het (nog) niet super, dus ik ga er nog een beetje aan sleutelen.

Misschien dat ik over een tijdje gewoon een échte Mac & cheese ga proberen, maar dit was wel leuk om te doen. Ik geef dit TikTok recept nu een 6/10.

Wil jij hem zelf ook eens proberen? dan zie je het recept hieronder. Heb jij voor mij de ultieme tip? Laat het dan vooral weten in de reacties hieronder.

Onder het recept zie je trouwens mijn eerste TikTok video met een voice-over, haha!! Zo lelijk en ik was zo nerveus dat ik een paar gekke zinnen maak en vergeten ben tekst in mijn filmpje te zetten.

Mac & Cheese van maar 3 ingrediënten

  • 100 g (volkoren) macaroni
  • 180 ml volle melk
  • 200 g geraspte cheddar (of andere pittige kaas)
  1. Kook water in een pan met wat zout. Als het water gekookt is, kook je de pasta in het water zoals op de verpakking staat beschreven beetgaar.

  2. Giet de rest van het water af en voeg de volle melk toe. Roer op laag vuur door tot de melk een beetje indikt.

  3. Voeg nu de geraspte cheddar toe (of een combinatie van verschillende geraspte kazen) en meng alles goed door elkaar, tot de kaas is gesmolten.

  4. Top af met chilivlokken en wat peterselie.

@kuukskes_kroepoek Tik Tok mac & cheese 🧀 6/10 #maccheese #macncheese #3ingredientsrecipes #3ingredientrecipes #macaroni #pasta #tiktokfood #tiktokfoodie #tiktokrecipe #tiktokrecept #food #pastarecept ♬ Darling – Trees and Lucy

About Post Author

Facebooktwitterpinterest