kuukskes jarig giveaway
Yes!!! Ik ben jarig vandaag en dat ga ik vieren met een aantal super leuke giveaways!! Welke dit zijn? Dat lees je in deze blog. En ik zou zéker meedoen, want het is echt de moeite waard!! Liefs!!

Jaaaa!! Ik ben weer een jaartje ouder (ik ga nu echt richting de 30.. pff) en dat wil ik heel graag met jullie vieren. Ik heb namelijk een aantal leuke giveaways voor jullie! En weet je wat nu extra leuk is? Je kunt zelf kiezen welke giveaway je wilt winnen. Ik heb namelijk 4 toffe cadeaus weg te geven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de kuukskes pagina op Facebook en/of Instagram te liken en in een reactie aan te geven wat je wilt winnen en daarna maak jij al kans op 1 van de 4 leuke prijzen. Je mag op meerdere prijzen reageren!

Wat moet je precies doen?

  1. Like de Kuukskes Facebook pagina of Instagram
  2. Laat in een reactie weten welke prijs (op prijzen) je wilt winnen. (lees even goed per prijs wat de voorwaarden zijn).
  3. Je kunt op zowel insta als Facebook meedoen. Dubbel meedoen, is dubbel kans om te winnen
  4. op zondag 8 juli maak ik de winnaar bekend!

Wat kun je winnen?

1. Blommers coffee bij Drab Beans & Machines

Blommers koffie bij Drab

De eerste prijs die ik weg mag geven is een heerlijke zak filterkoffie of espresso van 250 gram naar keuze (m.u.v. de Kenia). De jongens van drab weten welke koffie lekker is en hebben de lekkerste koffieblends van Blommers uit Nijmegen.

Als je deze prijs wint, kun je een zak van 250 gram uitzoeken in de winkel in de kruisstraat, Den Bosch.

drab beans and machines giveaway

2. Oats naar keuze bij Fifty Fifty

kuukskes jarig giveaway

De tweede prijs die ik ga weggeven is een heerlijk ontbijtje. Want naast de super lekkere healthy en guilty taco’s, heeft Fifty Fifty ook twee heerlijke oaties, die super geschikt zijn als ontbijt. En daar mag je er lekker eentje van gaan uitzoeken in de snellestraat!

Geen tijd om zo vroeg je maaltje al te halen? Geen probleem. Je kunt hem ook later op de dag halen en in de koelkast bewaren voor de volgende dag. Of gewoon gelijk opeten natuurlijk!! Kei lekker!!!

fifty fifty den bosch

3. Een koffiecaartje van Horecaartje!!

koffie drinken met koffiecaartje Den Bosch

De derde prijs is ook zéker niet de minste! ik mag namelijk het super te gekke koffiecaartje weggeven van een blog die ik eerder heb geschreven. Met dit kaartje kun je bij 5 zaken in Den Bosch (waaronder bij Drab van de prijs hierboven) twee koffies (of thee’s) naar keuze bestellen. Hoe leuk? Bij alle deelnemende zaken is het koffiecaartje sowieso ook te koop, dus mocht je denken.. dit is een te gek cadeau voor iemand anders.. dan moet je dat zeker doen. Er bestaat er ook al een in Eindhoven.

Als je deze prijs wint, stuur ik het koffiecaartje naar je toe via de post! Super leuk om te doen in de zomer(vakantie)!!

coffeelab koffiecaartje giveaway
Je kunt met koffiecaartje onder andere bij Coffeelab terecht voor een lekker drankje!!

4. 6x Twistea ijsthee smaken!

twistea ijsthee giveaway

And last but not least… Twistea!!! Speciaal voor de zomer heeft Twistea een aantal theesmaken ontwikkelt die super geschikt zijn om ijsthee van te maken! En ik mag een sample pakketje weggeven met maar liefst 6 theesmaken er in! Mijn persoonlijke favoriet, tropical lychee, zit er ook tussen!! Mega lekker!

Als je deze prijs wint, mag je het pakketje in de winkel (in de snellestraat in Den Bosch) gaan ophalen. En dat is ZOOO de moeite waard! Die thee is echt heerlijk! En neem dan gelijk ook een kijkje achterin de winkel! Daar hebben ze speciale Ikigai thee uit Japan. Super tof!!

kuukskes twistea blog

Voor welke prijs ga jij?? 8 juli a.s. maak ik de winnaars bekend!! Dus je hebt nog even om mee te doen!! Succes allemaal! Ik ga nu lekker een taartje eten!! Liefss!!

Hier kun je de deelnemende zaken vinden:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest