kuukskes adventskalender twistea pakket
Er staat weer een leuke win-actie online in de adventskalender. Dit keer maak je kans op een heerlijk december theepakket van Twistea.

En vandaag staat er weer een leuke win-actie online. Dit keer van mijn favoriete thee-winkel Twistea. Speciaal voor de feestdagen hebben zij drie leuke theesmaken ontwikkeld. Namelijk cookie dough, grannies applepie en pepernoten. En deze smaken kun jij winnen!

twistea winactie adventskalender

Wat is Twistea ook alweer?

Twistea is een bedrijf dat super leuke en lekkere theesmaken ontwikkeld. Maar nog belangrijker, de thee wordt verkocht in kokers. Deze kokers kun je in een dispenser (een soort molen) doen, waarmee je je eigen thee kunt aftappen. Dit bestond al een langere tijd voor de horeca, maar sinds een paar jaar kun je de molens ook voor thuis kopen.

twistea theekokers

Sinds een jaar heeft Twistea ook een winkel in Den Bosch. Deze verkopen niet alleen de molens en de kokers, maar ook Ikigai thee, zakjes met thee, zeefjes en andere toebehoren.

theewinkel Twistea in de snellestraat

En jij kunt met deze win-actie dus een pakketje met de drie decembersmaken winnen. Ik heb bewust voor de zakjes gekozen, zodat je, als je geen dispenser hebt, de thee ook makkelijk in een ander bakje kunt doen. Mocht je nou winnen en thuis wel een dispenser hebben, dan mag je ook vragen of je de zakjes mag ruilen voor de kokers. Want eerlijk is eerlijk, zo’n dispenser is wel echt een eyecatcher in je huis!

Wat kun je precies winnen?

  • een theepakket met de drie smaken pepernoten party, grannies applepie en cookiedough. Het zijn in principe de zakjes, maar als je een dispenser hebt thuis, mag je ze ruilen voor de kokers.

Wat moet je ervoor doen?

  • Like Kuukskes en Twistea op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie onder de post of deze blog weten, waarom jij dit pakket voor kerstmis wilt winnen, of wie jij hem cadeau wilt geven.
  • je kunt meedoen t/m 5 december 2018. Op 6 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.
  • De winnaar kan het theepakket in de Twistea winkel aan de Snellestraat in Den Bosch ophalen.

Wil je nu ook zo’n super leuke dispenser in huis, of zoek je nog een leuk kerstcadeau? Kijk dan even op de website. Ik heb hem vorig jaar voor mijn ouders gekocht en ze zijn er super blij mee. Je hebt verschillende formaten, dus er is voor ieder wat wils. De winkel kun je hier vinden:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest