winactie barrique proeverij
WIN: Op dag 8 van de Kuukskes' adventskalender maak je kans op een proeverij naar keuze voor 2 personen. Bijv. een truffel-, wijn- of whisky-proeverij.

Yes!! Dag 8 van Kuukskes’ adventskalender. En dit keer met een super leuke actie van Barrique Culinair en Cadeau. Je kunt namelijk een proeverij naar keuze winnen. Barrique is een super mooie zaak in de Vughterstraat in Den Bosch, vol met heerlijke, culinaire cadeaus. De culinaire cadeaushop staat bekend om de vele oliën, grappa’s, whisky’s en likeuren die vers getapt worden. Je kunt hierbij ook flesjes kiezen. De cadeaus worden extra persoonlijk door de handgeschreven inhoud en eventuele persoonlijke boodschappen. Dit laatste is ook wel echt het concept. Cadeaus horen persoonlijk te zijn en daar zorgt Barrique voor.

barrique winactie proeverij

barrique winactie proeverij
Ze hebben ook heerlijke zoete lekkernijen

Daarnaast heeft Barrique ook een ruim assortiment aan lekkere wijnen. Ze kunnen goede adviezen geven over de wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden.
En tot slot hebben ze ook nog heerlijke producten als pasta’s, bier, en diverse delicatessen zoals truffel. van vers tot andere producten. Je kunt er bij Barrique voor terecht.

proeverij wijn bij barrique
De heerlijke wijnen zijn ook te proeven tijdens een wijn-proeverij
truffel proeverij barrique
Barrique staat bekend om de delicatessen, waaronder de verse truffel.

Ik kan me voorstellen dat je nu heel graag iets zou willen proberen, proeven of kopen in deze heerlijke zaak. Ik zou dat in ieder geval wel hebben. En daarom geef ik op deze dag een super mooi cadeau weg. Namelijk een proeverij naar keuze voor twee personen.

Wat kun je precies winnen?

  • een proeverij naar keuze voor twee personen t.w.v. 40-60 euro. (bijv. de wijn- truffel-, grappa- of whisky-proeverij. Kijk op de website voor de mogelijkheden).
  • Ik verstuur onderstaande cadeaubon aan de winnaar. Je kunt dan zelf contact opnemen met Barrique om een datum te plannen en een keuze te maken uit de proeverijen.

winactie proeverij naar keuze

Maar wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de Instagram en/of FACEBOOK pagina van Kuukskes (dubbel liken, is dubbel kans)
  • Laat een reactie onder de Instagram of FB post achter, en tag degene met wie jij graag een proeverij naar keuze zou willen winnen.
  • Hoop en wacht tot 11 december in de avond. Dan maak ik namelijk de winnaar bekend.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een berichtje en vertel ik je verder over de prijs.

DUSSSS tag je vriendin, vriend, date, moeder, vader, oma, opa, oppas, of wie deze proeverij ook verdient en win samen deze SUPER toffe prijs!!

Wil je hier ook alvast shoppen voor leuke kerstcadeaus, je kerstdiner of gewoon voor een heerlijk wijntje of likeurtje, loop dan gewoon lekker de winkel binnen. Je wordt gegarandeerd goed geholpen en geadviseerd en je komt zo goed als zeker zonder lege handen thuis!

Hier vind je Barrique:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest