druiven op een stok
garneertip: deze tip is super eenvoudig, maar staat super leuk in je glas water, of bij je kaasplankje op de kerstborrel: druiven op een stokje!

Deze garneertip is nog eenvoudiger dan de tip van gisteren, maar ook zeker zo leuk. Ik vind het namelijk heerlijk om water te drinken bij het eten. Saai he? Maar ik vind dat echt gewoon het lekkerst. Maar om dat saaie glas met doorzichtig niks een beetje op te leuken, heb ik hier een goede garneertip voor je. Druiven op een stokje.

druiven op stok met evian tafelwater

Het is echt een heel eenvoudige tip, maar super makkelijk. En daarbij, ook nog heel geschikt om te serveren bij een kaasplank. Druiven gaan namelijk ook super goed met kaas, vind ik.

Het idee is dat je druiven aan een leuke cocktail-prikker rijgt en deze bij je kaasplank of in je glas serveert. Simpel he? Maar zo leuk!!

En nog een tip: Ik drink uiteraard graag een wijntje bij het kerstdiner, maar vind het ook heerlijk om water op tafel te hebben staan. De flessen van Evian zijn super geschikt als tafelwater. Het water is gewoon heel lekker, maar de mooie, eenvoudige flessen staan super mooi bij het kerstdiner. Een keer iets anders dan je karaf met kraanwater.

garneertip: druiven op een stokje

kuukskes en evian met kerstmis
De mooie, eenvoudige glazen flessen van Evian, zijn super geschikt als tafelwater.

Voor meer fruitige tips, kijk hier:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest