pinchos brie en cranberrysaus
Deze pinchos met brie, cranberrysaus en tuinkers zijn het ideale hapje voor bij de kerstborrel. Dit hapje met wijn en "all you need is love"... Top avond!

Dit recept is eigenlijk heel klein en eigenlijk ook niet echt een recept te noemen. Het is wel een superleuke tip. Het leukste aan kerstmis vind ik namelijk zelf het borrelen. Lekker met je familie en vrienden om de tafel met cadeautjes, spelletjes, wijntjes en lekkere hapjes. Of gewoon de hele avond genieten van Robert ten Brink op 24 december (dit jaar een dubbele aflevering jeeeeeej). Vooral die hapjes zijn voor mij dan erg belangrijk. Al komen de drankjes op twee. En deze pinchos met brie, zijn super geschikt voor bij de kerstborrel.

Ik heb voor deze pinchos de cranberrysaus met mandarijnen uit een blog van vorig jaar gebruikt. Super fris en echt kei eenvoudig om te maken. Maar óh, zo lekker. En tuinkers kan sowieso bij alles, dus dit recept is perfect.

pinchos met brie
ideaal voor bij de kerstborrel

Wat heb je nodig voor 12 hapjes:
– 1 gesneden stokbrood (maakt niet uit welke smaak. Ik heb wit gebruikt)
– 1 brie
– 150 g cranberrysaus
– tuinkers

Snijd het stokbrood in stukken ( of laat dit gewoon lekker lui door de bakker doen. Dat doe ik ook altijd). Snijd de brie in plakjes en leg op ieder stukje brood een plakje brie. Doe op ieder broodje een schepje cranberrysaus en garneer de pinchos met tuinkers. Klaar.

Ik zei toch dat het een klein receptje was. Dat mag ook wel een keer!! Geniet ervan!! Liefs

pinchos brie en cranberrysaus

Kijk hier voor meer borrelhapjes:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest