winactie: 2x kaarsen pins van Koekwaus
Yes!! Het is vandaag 4 december. En ik mag twee mensen heel gelukkig maken met de kaarsen pins van Koekwaus! Lees hier wat je ervoor moet doen!

Yes!! Vandaag mag ik mijn eerste cadeau weg gaan geven voor de adventskalender. En niet zomaar een cadeau, maar een super leuk cadeau. De meiden van Koekwaus vonden het namelijk een heel leuk idee om bij te dragen aan de kalender. En daarom mag ik twee kaarsen pins weggeven t.w.v. 7- 12 euro.

win: kaarsen pins van koekwaus

Maar eerst even over de winkel zelf. Al een paar jaar hebben de twee zussen Laura en Marlou een onwijs leuke giftshop in de Vughterstraat in Den Bosch. En sinds kort zitten ze in een nieuw pand. Nog steeds in de Vughterstraat, maar nóg dichterbij de andere winkels. Eigenlijk praktisch bij mij om de hoek. Wat je er kunt vinden? Echt van alles. Van kleding tot deurknoppen, van kleedjes tot planten, van sieraden tot tassen. Je kunt het zo gek niet bedenken en de meiden hebben het. En het ene is nog leuker dan het andere.

Koekwaus binnen

koekwaus gele kast

Ik heb met de cadeautjes van Koekwaus al een hoop mensen (inclusief mezelf) heel blij gemaakt. En deze week week mag ik twee kaarsen pins cadeau doen. Op de foto’s zie je er al een paar, maar je mag er zelf een uitzoeken.

kaarsen pins winactie
Op de foto zie je het rendier en het konijntje. Maar er zijn er in de winkel nog veel meer.

Wat kun je precies winnen?

  • De twee winnaars mogen ieder een kaarsen pin naar keuze uitzoeken bij Koekwaus Den Bosch.

Maar wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de Instagram en/of FACEBOOK pagina van Kuukskes (dubbel liken, is dubbel kans)
  • Laat een reactie onder de Instagram of FB post achter, waarom jij deze pin wil winnen, of aan wie je hem cadeau zou willen doen
  • Hoop en wacht tot 6 december in de avond. Dan maak ik namelijk de twee winnaars bekend.

Als je gewonnen hebt, krijg je van mij een berichtje met informatie over het innen van de prijs.

DUSSSS.. Tag je vrienden, vriendinnen, of laat vooral weten waarom jij hem zelf verdient voor kerst! Mocht je deze kaarsen pins nou sowieso graag willen kopen, loop dan gewoon lekker even de winkel in, of kijk even hier.

koekwaus wand met kaarsen pins

Koekwaus vind je hier:

Voor nog meer kerstshoppen, kijk je even hier:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest