Tastea heeft een limited edition blend, waarmee je lekker ontspannen de zomer ingaat: de Ibiza Feelings Blend. En ik mag je 10% korting geven! yeaah!!

Een paar weken geleden heb ik een stukje geschreven over Tastea. Ik mocht er een leuk stuk over schrijven en daarbij de producten uitproberen. Nu heeft Tastea, speciaal voor de zomer een limited edition ontwikkeld: Ibiza Feelings.

tastea ibiza 4

Deze thee vind ik echt super lekker. Ik houd normaal niet van thee met een fruitsmaak, omdat het niet “echt” smaakt of zo. Bij deze blend heb ik er geen last van, omdat er alleen maar natuurlijke smaken aan zijn toegevoegd. Daarbij drink ik mijn thee (zoals jullie inmiddels weten) lekker slap, dus heel zoet kan hij sowieso al niet worden.

Wat zit er dan allemaal in deze thee blend? denk aan dadels, appel, frambozenblaadjes, citroenschil, perzik, anijs en wortel. De thee is daardoor ook lekker kleurrijk.

Tastea staat er natuurlijk ook om bekend dat de thee blends willen bijdragen aan een gezonder en energieker leven. Waarbij kan de Ibiza Feelings blend dan bij ondersteunen?
– Hij helpt om te ontspannend
– stimuleert het gelukshormoon (dat is bij mij sowieso gelukt. Want ik word blij van deze thee)
– boost de gezondheid
– Helpt je genieten van het leven dankzij de smaak en geur (ook dit is zeker gelukt, want ik vind de smaak echt goed).

 

ijsthee 3

Je kunt van deze thee trouwens ook een lekkere ijsthee maken. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Maar weet je wat nu extra leuk is? je krijgt t/m 3 juli 10% korting op alle producten van Tastea, met uitzondering van de package deals. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij het betalen de code: ibiza-kuukskes te gebruiken.

Lekker toch? Nou kun je helemaal ontspannen en gelukkig de vakantie in. Maar let op!! De Ibiza Feelings blend is er maar in een beperkte oplage, dus op=op.

Liefs,
Kuukskes

tastea ibiza 1 tastea ibiza 3

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest