Mug cakes.. Dit zijn van die leuke dingen die ik dan op het internet vind, en die te heerlijk zijn voor als je iets warms als ontbijt wilt. Je hebt heel veel verschillende (on)gezonde varianten, maar ik probeer gezonder te eten, zeker na mijn eerste dag van de gym Minor (heftig.. zwaar), dus ik ga voor een gezonde variant. Deze heeft een tijdje geleden al op mijn facebook pagina gestaan, maar dat weerhoud mij er niet van hem ook nog even hier op te delen!!

Wat heb je nodig voor dit plaatje?
– 3 el havermout
– handje bosbessen
– 1 el agave siroop
– 1 tl kaneel
– 2 el amandelmelk ( of andere melk)
– 1 ei

Meng alle ingrediënten in een schaaltje of een mok ( HA, vandaar het woord mug cake). Als je alles goed hebt gemengd tot een mooi beslag zet je het twee minuten in de magnetron op 900 watt!

Kind kan de was doen. De bosbessen zorgen bij deze mug cake voor het mooie kleurtje, en de aardbeitjes had ik over, dus die heb ik er lekker bij gedaan!! Je kunt natuurlijk zelf andere heerlijke vruchtjes gebruiken!!

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest