BUCKETLIST 2018: atjar de kat
We zijn weer een paar maanden verder. Eens kijken hoe het gaat met die enorme bucketlist die ik mezelf had toebedeeld. Heel eerlijk? De lijst is nog steeds best groot.. Maar goed.. wat kunnen we afstrepen?

Oei Oei, ik schaam me dood. Ik heb de afgelopen maanden VRIJ weinig gedaan aan de bucketlist. Ik kan twee dingen afstrepen en aan 1 ding ben ik daadwerkelijk begonnen… maar we zijn er nog lang niet. Ik denk ook steeds meer dat een aantal dingen voor dit jaar gewoon niet meer haalbaar zijn, maar goed.. we houden hoop! En daarbij heb ik van een vriendin geleerd dat ik niet moet kijken naar dingen die ik nog niet heb (behaald), maar de dingen die ik al wel heb behaald. En daarom mag ik best blij zijn, dat ik alweer 2,5 ding kan afstrepen!!

 • Een selfie maken, waar ik zelf blij mee ben
 • 10 kg afvallen
 • Een kat kopen of adopteren
 • Verkering nemen (Dit moet overigens volgens mijn vriendinnen gebeuren vóór ik de kat koop, anders verander ik in een kattenvrouwtje. No pressure dus).
 • Een muur in de huiskamer roze verven
 • 5000 volgers op instagram krijgen
 • Een Oeteldonkse sjaal breien (het liefste in vis-motief)
 • 28 worden (zou wel echt zuur zijn als ik dit niet haal)
 • Eten in een sterrenrestaurant
 • Een week lang iedere dag mediteren
 • Een maaltijd maken voor een wildvreemde
 • Mijn eerste vlog maken
 • Een vegan kerstdiner maken
 • Naar het buitenland
 • Een onafgebroken Harry Potter marathon doen
 • een yoga les doen
 • Een maand geen alcohol drinken
 • Een boek lezen (nee geen kookboek. Ik lees echt nooit meer)

Een kat kopen of adopteren

Atjar de kat

Ja.. de meeste mensen die me ook op Instagram volgen, zullen mijn intense kattenspam wel meegekregen hebben. Maar ik heb dus een kitten. En wat voor een. Atjar (of At, of Attie, At de kat of Attekat) is sinds 3,5 week mijn nieuwe huisgenoot en we hebben het heel leuk samen.. hahah of nouja ik met hem. Maar volgens mij is de kleine draak ook wel blij met mij. Wat een leuk beest.

Atjar is de leukste vink van de bucketlist 2018

Ik was wel best gespannen hoor. Ik heb nog nooit eerder een kat gehad en alle andere huisdieren waren te klein om lekker mee te knuffelen (en ja… er is vroeger ook wel eens een hamster begraven omdat we dachten dat hij dood (lees: het arme beest deed een winterslaap) was). Ik ben niet meer gewend om zo intens met iemand samen te wonen of voor iemand te zorgen en dat moet nu dus ineens. En eerlijk? Het is zo fijn. Ik bleef altijd hangen op mijn werk, maar ga super graag naar huis. Daarbij is mijn stofzuiger nog nooit zo veel uit de kast gehaald als nu. Want ja.. het punt blijft dat ik allergisch ben. En al heb ik pas twee keer mijn neusspray moeten gebruiken… Ik moet de boel zo netjes mogelijk houden om Atjar te verzorgen.

Maar hij is dus echt té leuk!! En hij houdt van knuffelen. Inmiddels voelt hij zich steeds meer thuis en begint hij kattekwaad uit te halen. Dat is echt hilarisch. Al moet ik wel wennen aan al die krassen op mijn benen en die enkele spontane haarbal. Ik ben blij met At. Atjar is de leukste vink van de bucketlist 2018.

28 worden

kuukskes is jarig

Ja… Ook dit puntje van de bucketlist is twee weken geleden gelukt! Niet dat ik echt bang was dat het niet zou gebeuren, maar het laatste afgelopen half jaar heb ik in redelijk kleine kring ( en op televisie) toch wel meegekregen dat het leven een cadeau is en je niet vanzelfsprekend allemaal oud wordt. Dus ik ben blij dat ik de mysterieuze 27 heb overleefd en nu ga ik richting de 30-ers club (OH MENNN).

Ik heb mijn verjaardag dit jaar eigenlijk niet echt gevierd. Ik heb gezellig gegeten met mijn lieve familie en Atjar gekregen van papa en mama. Op mijn echte verjaardag mocht ik een dagje naar de studio’s van Allerhande. Dit werd georganiseerd vanuit de #vriendenvanAH. Hier ontmoette ik ook andere bloggers en dat was echt super leuk. We kregen een mini workshop in het maken van stop-motion filmpjes en in food fotografie. Heel tof.

Dus ja, al met al wel een leuke verjaardag.. maar een keer geen feestje. Volgend jaar misschien weer.

En wat is dan dat ding waar ik aan begonnen ben?

babe you got this het werkboek

Nou.. ik ben dus begonnen aan een boek: “babe, you got this, het werkboek”. Ik heb het al in april gekocht, maar gewoon niet aan begonnen (geen tijd, veel smoesjes, maar vooral geen geduld). En nu ben ik er dus van de week aan begonnen bij de IJzeren man. Wat ik er tot nu toe vooral van geleerd heb, is niet te lang op je buik blijven liggen in de felle zon (MY GOD.. ik was zo verbrand.. niet te doen). Maar ik heb al wel wat dingen in kunnen vullen. Ik kwam er eigenlijk al best snel achter dat ik even goed moet kijken naar mijn kernwaarden en mijn visie op de blog. Dus ik heb er echt al iets mee gedaan. Nu nog uitlezen. Maar daar heb ik nog een paar weken de tijd voor!

DUSS… ik moet de komende weken even goed aan de bak met die bucketlist. Want ik had gehoopt meer af te kunnen strepen dan ik daadwerkelijk heb gedaan.. Wil jij me helpen om mijn bucketlist af te werken? Dat zou super zijn!!!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest