Hellobier nl uitgebreid en vernieuwd
Hellobier heeft dankzij een crowdfunding flink uitgebreid. Een nieuw concept, en uitgebreide bierpakketten. Ik ben bij de open dag geweest en heb al even van het nieuwe concept mogen proeven...

SAMENWERKING: Hellobier heeft niet stilgezeten. Met nieuwe bierpakketten, en zowel online als offline leveringen hebben broer en zus Nijhoff een nieuwe weg ingeslagen. Dankzij een behaalde crowdfunding is Hellobier flink uitgebreid. Ik heb bij de open dag al even van het nieuwe concept mogen proeven. En daarom laat ik je in deze blog even zien wat Hellobier met die crowdfunding heeft gedaan…

Thema Bierpakketten

Hellobier nieuw concept kuukskes proost op hellobier

Het concept van Hellobier is bekend en eenvoudig. Houd je van speciaalbier, maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Met de speciaalbier pakketten ontvang je maandelijks acht speciaalbiertjes, die je kunt proberen. Maar ze hebben sinds een tijdje ook thema pakketten. Pakketten die je eenmalig (en natuurlijk kun je ze vaker bestellen, maar het is niet in abonnementsvorm) kunt bestellen in een bepaald thema. Waaronder het Bosch Pakket (met alleen maar Bossche biertjes erin.. LOVE), het IPA pakket en een BO(C)K pakket.

Gepersonaliseerde biergadgets

hellobier job en anouk
Broer en zus Job en Anouk zijn de toppers van Hellobier
hellobier bier gadgets
Je kunt deze flesopeners personaliseren met bijv. je naam

Naast de pakketten, kun je ook leuke gadgets mee bestellen. Bijvoorbeeld een flesopener met je naam er op, of een kookschort voor de grillmeister van de familie. Heel leuk! Tof als je een pakket cadeau doet aan iemand.

Online en Offline aan huis

Hellobier offline bierproeverijen Hellobier proeverij

Ook nieuw, zijn de proeverijen aan huis. Je kunt namelijk niet alleen een doos bestellen met 8 speciaalbiertjes, maar je kunt ook een offline proeverij bestellen. Hellobier gaat met jou in gesprek om te kijken welke biertjes bij je passen, of welke je wilt ontdekken. Deze bieren worden vervolgens in koeltonnen geleverd, inclusief proefglazen. De biertjes blijven hierdoor de hele dag of avond koel. Hellobier haalt vervolgens de ton(nen) weer op (met de gloednieuwe Hellobier bus), zodat je de volgende dag ook niet alles hoeft af te wassen.

Wil je meer info over de biertjes die je krijgt? Of wil je biertjes ontdekken die niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn?Ook hiervoor kun je bij Hellobier terecht.

Leuk weetje: op de tonnen staan alle namen van de mensen die hebben geholpen bij de crowdfunding.

Samenwerkingen

Hellobier gaat ook met diverse bedrijven samenwerken. Zo hebben ze tijdens de open dag van het nieuwe concept (zie foto’s), samengewerkt met vers vlees boerderij Savelkouls. In mijn ogen één van de betere plekken om je (barbecue) vlees te halen. De inhoud hiervan blijft nog even spannend.. maar ik kan al een paar ideeën bedenken, waarvan het water me in de mond loopt.

hellobier en savelkouls

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar die pakketten? Of zoek je nog een leuk cadeau? Ga dan even snel naar de vernieuwde website. Je merkt wel dat ik echt enthousiast schrijf, maar dat ben ik ook. Ik vind het namelijk een super tof concept en ik gun deze twee toppers het succes van harte! Dus als je van speciaalbier houdt, check Hellobier!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest