tiktok pasta met feta kaas en tomaten
Ken jij de TikTok pasta trend al? Ik heb een gezellige kerstvariant voor je gemaakt en uitgewerkt op de blog. Kei lekker en zo simpel.

Als je mij een beetje volgt weet je dat ik het tegenwoordig ook stiekem best leuk vind om content te maken op TikTok. Deze TikTok pasta met feta wordt wereldwijd gemaakt en is echt helemaal hot en happening. Het is snel, super eenvoudig en gewoon lekker.

De TikTok pasta die ik heb gemaakt, wijkt een beetje af van het origineel, omdat ik hem wat pittiger heb gemaakt. De basis bestaat namelijk uit een blok feta, wat tomaten en smaakmakers. Dit gaat dan in de oven en later voeg je hier de gekookte pasta aan toe. Je kunt er natuurlijk nog veel meer groente bij doen. Het lijkt mij ook erg lekker met bijv. spinazie. De pasta die ik heb gebruikt was rendier pasta die ik had gevonden bij de Ikea. Te leuk voor kerstmis.

Dit recept heb ik trouwens gemaakt met o.a. de olijfolie van KoRo Shop. Ik vind hun producten zo mooi en jij kan er ook met korting van genieten. Met de code “kelsey5” krijg je namelijk 5% korting op je gehele bestelling! Fijn he?

TikTok pasta met fetakaas en tomaten

 • 200 g feta
 • 400 g cherrytomaten
 • 300 g pasta (Ik gebruikte rendier pasta)
 • 3 teentjes knoflook
 • 2 el Italiaanse kruiden
 • 1 rode peper (in ringen gesneden)
 • kalamata olijven
 • olijfolie (Ik gebruikte de olie van KoRo Shop)
 • zout en peper
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).

 2. Leg de feta in een ovenschaal. Leg de tomaten, rode peper en hele tenen knoflook rondom de feta. Besprenkel met wat olijfolie en breng op smaak met Italiaanse kruiden en olijven. Breng op smaak met zout en peper. Zet dit ongeveer 25 minuten in de oven.

 3. Kook de pasta volgens het recept op de verpakking. Giet af en zet apart. Knijp de knoflook uit het schilletje in de pastasaus. Prak de tomaten en de feta met een vork door elkaar. Voeg de pasta toe en roer even om.

 4. Smakelijk eten!

Hieronder kun je zien hoe ik de TikTok pasta met fetakaas en tomaten heb gemaakt.

@kuukskes

Christmas ##tiktokpasta met olijfolie van @KoRo. Met “kelsey5” 5% korting op bestelling! ##adventskalender ##pasta ##reindeer ##xmas ##letitsnow ##christmas

♬ Let it Snow Let it Snow – Christmas Songs

About Post Author

Facebooktwitterpinterest