Pakjesavond staat weer voor de deur en het is weer tijd voor surprises en dobbelspellen. Daarom heb ik 10 dobbelcadeaus onder de 10 euro voor je uitgezocht!

Yesss!! Pakjesavond komt er weer aan en voor mij is dat altijd een avond met veel eten, fijne familie en vooral veel gelach. Pakjesavond vond ik altijd super-fantastisch. Ondanks dat het bij ons veel minder is geworden en we eigenlijk geen surprises meer maken voor elkaar (veeeel te druk), hebben we de laatste jaren wel veel lol in het dobbelspel. Ons budget om leuke dobbelcadeaus te vinden is meestal 10 euro.

Daarom heb ik 10 dobbelcadeaus op een rij gezet, waar je mij super blij mee zou maken!! En vast een ander ook. De meeste mensen die mijn blog volgen, begrijpen in ieder geval wat ik in deze dobbelcadeaus zie (dat hoop ik dan ten minste, haha!!)

Welk cadeau zou jij het liefst in je schoen krijgen?

Liefs,
Kels

Whisky glazen, per 2 stuks. 7,50 van Hema

siliconen tulband, 8,49 van Xenos

 

Snijplank Rond, 7,50 van Hema

 

Kersen sokken, 9,00 Happy Socks

 

couscousschaal, 9,99 van Xenos

 

World Scratch Map, 9,99 van Xenos

 

Kaarsen pin konijn, 7,00 van Koekwaus

 

Ananas deurknop, 7,50 van Koekwaus

 

mini plantenhanger, 9,95 van Oerwoud

 

Smoothie bowl lepels, 6,95 van Oerwoud

About Post Author

Facebooktwitterpinterest